Anyukák tényleg komolyan gondoljátok ezt a mondást ha a helyzet meg kívánja?
Figyelt kérdés
"A gyerekemért ölni is tudnék"2024. jún. 7. 14:12
2/17 anonim válasza:
Ha konkrétan a gyerekem életét mentem meg vele, akkor igen, valószínűleg ösztönösen, ahogy adott helyzetben a sajátomat is.
De általában nem ilyen kontextusban szokták ezt használni. Azzal nem értek egyet, mikor a család rátámad a tanárra, mert a kis drágaságukat szerintük igazságtalanság érte. Ők szoktak ezzel jönni.
3/17 anonim válasza:
Ha a gyerekem élete múlik rajta akkor igen. Zokszó nélkül, bármikor bárkit.
4/17 anonim válasza:
Vajon milyen helyzet kívánná ezt meg?
Ha valami olyan brutál támadás, akkor nem csak a gyerekért, hanem bármilyen szerettünkért képesek lennénk rá szerintem. Olyan szitut, hogy csak a gyerekért, nehéz elképzelni.
5/17 A kérdező kommentje:
Hát amúgy tényleg nehéz.
2024. jún. 7. 14:48
6/17 anonim válasza:
#4. És szerinted az kit érdekel olyan helyzetben?
7/17 A kérdező kommentje:
Hát igen igaz
2024. jún. 7. 15:40
8/17 anonim válasza:
Ha valaki megtamad téged vagy a rokonodat és megölöda támadót, azért nem is fognak elítélni.
9/17 anonim válasza:
"Ezt értem és jogos csak a bíró nem lenne elnéző sajnos tudod a törvény."
De, épphogy elnéző lenne, épphogy a törvény miatt. Kb önvédelemnek minősülne
10/17 anonim válasza:
Ugyanúgy gondolom, ahogy a 2. válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!