Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák tényleg komolyan...

Anyukák tényleg komolyan gondoljátok ezt a mondást ha a helyzet meg kívánja?

Figyelt kérdés
"A gyerekemért ölni is tudnék"
2024. jún. 7. 14:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%
Érezni ezt érzem. Valójában viszont szerintem képtelen lennék ölni. Nem vagyok én ahhoz elég tökös
2024. jún. 7. 18:21
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
Ez nem "tökösség" kérdése. Ösztön. Ezért rohan az égő házba a gyerekeiért az anyja/apja, ezért ugrik utána a vízbe akkor is, ha nem tud úszni. Anno én egy derék feletti magasságú kerítésen ugrottam át simán túlsúlyosan, nulla fittséggel, amikor a gyerekem megijedt a kutyatol
2024. jún. 7. 18:25
 13/17 anonim ***** válasza:
40%

Az ösztönök valóban elég erősen működnek. Ha pl lenne valami pedofil állat, aki a kislányaimra fenné a fogát, és netalán a fantáziáján túl is lépne, elkezdené őket molesztálni, taperolni, elrabolná vagy neadjisten meg is erőszakolná bármelyiküket, hát gondolhatod, hogy simán utánamennék egy baltával. Mondjuk az apjuk is, szóval ez nem feltétlenül anyai ösztön :D

Az utcában, ahol megyünk óvodába, van egyetlen kutya, aki folyton őrjöngve, ugatva-morogva esik a kerítésnek, amikor elmegyünk előtte. Van 30 másik kutya az útvonalon, de ez az egyetlen ilyen bolond jószág. Szeretem az állatokat, nekünk is van cicánk, ha nagyobb kertünk lenne akkor kutyánk is lenne, de ezt az állatot néha olyan szívesen vágnám orrba, amikor a gyerekek láthatóan megijednek tőle és látom a 1,5 évesen, hogy már előre húzódik a babakocsi oldalába, amikor közeledünk ennek a kutyának a kerítéséhez, mert fél tőle, hogy arra szavak nincsenek. Oké, nem ember, csak egy kutya, de nem is bánt minket, csak megijeszti a lányokat, aztán mégis olyan indulat van bennem tőle, hogy néha magamra sem ismerek.

2024. jún. 7. 19:08
 14/17 anonim ***** válasza:
68%
Tuti. Én korábbi kutyatámadás miatt tartok a kutyáktól, ha egyedül vagyok, remegve tudok leblokkolni egy agresszívabb kutyától. Mégis, amikor a fiam felé megindult egy tipikus "széttéplek" típusú kutya gazda nélkül, akkor mindennemű félelem és hezitálás nélkül ugrottam elé. És én arra készültem, hogy kivájom a szemét a lakáskulccsal, de a fiamat nem bánthatja. Szerencsére a kutya nem volt agresszív, meg is ijedt tőlem és elszaladt, ezután meg ahogy kiment belőlem az adrenalin, az egész testem remegett, tehát nem vagyok se bátor se semmi, csak elöntött az ösztön, hogy a gyereket meg kell védenem, akár a saját életem árán is. Nincs kétségem, hogy embernek is nekimennék, ha félteném az életét.
2024. jún. 7. 19:23
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Látom őszintének lenni lepontozandó. Legalább nekem nem nagy a szám és tudom, hogy én az vagyok, akit megerőszakolnak, megkéselnek és megölnek adott esetben, mert lefagyott.
2024. jún. 7. 21:04
 16/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a normális válaszokat. Mindenkit fel pontoztam.
2024. jún. 7. 21:47
 17/17 anonim ***** válasza:
44%
Én nem ölnék. Ha az a gyerek sorsa, hogy meghaljon, akkor az úgyis meg fog történni valamilyen formában, akkor is ha én megölök érte valakit. Amúgy sem szívesen mennék börtönbe egy életre, mert 1 életem van.
2024. jún. 8. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!