Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Többgyerekesként hogyan oldod...

Többgyerekesként hogyan oldod meg a fontosabb ügyek intézését?

Figyelt kérdés
Most itt hivatali, adóhivatal, bank de akár fodrász, bevásárlás teendőkre is gondolok. Ki vigyáz a gyermekekre? Nekem eddig anyukám segített, ő ajánlja fel sokszor ha pedig nem ér rá férjem én kértem segítséget. Ez heti 1 vagy 2 hetente 1 alkalom. Egy idő után lelkiismeretfurdallást keltett bennem hogy hogy merek elmenni venni ruhát magamnak. Utána babysittert alkalmaztunk ha el kellett mennem valahova. De ő akkor aktivizálta magát és azt mondta inkább vele legyenek a gyerekek ne egy idegennel. Most megint ezt csinálja. Fogorvoshoz kellett mennem és hozzámvágja hogy mikorra érek haza. Nekünk nem gond a babysitter de miért csinálja ezt? De a heti egy alkalom olyan is szokott lenni higy csak eljön gyerekekhez. Ügyeket intézni inkább havonta 1 alkalom ha befut vmi. De fodrászhoz is félévente járok. Nem érzem azt hogy kihasználom anyát mégis ezt érezteti. Főleg hogy ő ajánlja fel. Többször volt hogy mondtam hogy anya most inkabb pihenjél megoldjuk. Mi miatt lehet ez?
nov. 27. 13:42
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

17-es! Teljesen egyetértek. Azért mi is emberek vagyunk. Ha nem halljuk sosem a saját gondolatunkat bedilizünk.

A másik hogy mi hetvegen 5en intézzük a nagybevásárlást de őszintén mondom nem nagyon látok családokat együtt vásárolni pesten. Főleg nem 5 tagu családot. Hetköznap én megyek a kicsivel délelőtt, olyankor találkozom hasonló kisgyerekes anyukákkal. De azért az 1 kezemen meg tudom számolni mikor láttam 3 gyerekkel anyukát. 1x mente. El apech-hez még 2 gyerekkel, hát soha többet. 2 ora szenvedés volt és még szoptatni sem tudtam sehol.

nov. 27. 22:37
 22/34 anonim ***** válasza:
89%

"őszintén mondom nem nagyon látok családokat együtt vásárolni pesten"

De miért is kéne családilag? Jobb családi programot is ki tudok találni. Vagy a férjem megy egyedül, vagy én. Nincs szükség egy bevásárláshoz két felnőttre. És még csak nem is kocsival megyünk.

nov. 27. 22:46
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Én pl házhozszállítást kérek. Nem akarok 2-3 órát bevásárlással tölteni a szabadidőmben
nov. 27. 22:49
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

De mi a csudàért mennék nagybevásàrlàsra csalàdostul?!

Ha a férjem otthon van, akkor van aki vigyàz a gyerekekre. Miért vinném őket ha nem muszàj?!

Olyan előfordult hogy valahova mentünk vagy jöttünk haza ès útbaejtettüm hogy ne kelljen visszamenni. De azért ha lehet egyedül intézi a férjem v én a bevàsàrlàst.

Ami fix H 5en megyünk az a cipő vàsàrlàs. Azt próbàlniuk kell és àlt ha 3 pàrat veszek egyszerre akkor van kedvezmény

nov. 28. 06:43
 25/34 anonim ***** válasza:
46%
Én se értem mi értelme 5-en nagybevásárolni menni. Házhozszállítás? Mi már 2 gyerekkel sem élveztük meg frusztrált, hogy mások azért nem férnek tőlünk, mert mi becuccolunk ennyien. De ez csak egy szelete volt. Esélytelen volt normálisan nézelődni, kényelmesen bármit. Mióta online rendelünk sokkal jobb. Így is megyünk kisebb dolgokra, de úgy, hogy addig vagy én vagy a férjem a 2 gyerekkel mókázik, sétál, játszótér, közbe a másik bevásárol. Nem kell ott rohangálnunk 5ezren, sose értettem ezt a sokgyerekes családoknál. :D De mindenki maga tudja. Nyilván van, hogy egyedül vagyok pl és muszáj bemennem velük, akkor sincs semmi, de jobb ezt máshogy intézni. Pedig mi a gyerekek előtt mindig imádtuk a spontán boltba nézelődést, órákig járkálni és eldönteni mit vegyünk, úgyhogy elsőre az online vásárlás rossz volt, de beláttuk, hogy ez máshogy jelenleg nem megy.
nov. 28. 07:45
 26/34 A kérdező kommentje:
Mert mi a baj hogy családilag megyünk? Ezt most nem értem. Itt irja mindenki elöttem hogy ök mindenhiva viszik a gyerekeket még bevasarolni is. De mi meg ferjemmel tenyleg egyutt megyunk hetvegente achenbe pl és soha nem látok 3 gyerekkel senkit. Emiatt irom higy itt mégis mindenki azt irja viszi mindenhova. Akkor hol vannak a gyerekek? Auchenben van ingyenes dühöngő. Jatszanak a gyerekek miutan bevasaroltunk. Bevasarlas alatt csomo minden tanulnak. Mi szeretjuk ezt igy csinalni. Nem teher
nov. 28. 07:52
 27/34 A kérdező kommentje:
Mi elelmiszerboltba megyunk együtt vasarolni nem ruhat cipöt ilyesmit....szerintem ebbe nincsen semmi rossz, gyerekek élvezik.Nagyobb marhasagnak tartom fodraszhoz elvinni egy gyereket vagy bankba vagy ilyesmi.
nov. 28. 07:55
 28/34 A kérdező kommentje:
Mi pl 20 percre lakunk auchentől. Csak autóval tudunk menni de én nem vezethetem a ceges autót. Szoval nem tudok menni egyedül sem ha akarnék. De amikor saját autonk volt akkoris együtt mentünk. Nem ertem ezzel mi a baj. Bevasarlaskozben beszélgetünk mihez mi kell. Rengeteget tanulnak közben
nov. 28. 07:59
 29/34 anonim ***** válasza:
73%

De ha nem teher, akkor minek szólsz egyàltalàn anyàdnak, vagy szitternek?

Akkor nem êrtem a kérdés céljàt

nov. 28. 08:00
 30/34 A kérdező kommentje:
Neten nem vásárolunk. Nagyon sokszor jártunk úgy hogy helyettesítőterméket hoztak amit nem szerettünk és rendszeresen nem jó húst hoztak ami kellett volna. Uh ezt elengedtük. A visszafizetést sem tudtam követni már ha nem hoztak valamit ki. Másfelol en is emberből vagyok nem gubozhatok be ki kell mozdulni
nov. 28. 08:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!