Többgyerekesként hogyan oldod meg a fontosabb ügyek intézését?
Két gyerekem van, viszem őket magammal.(Ha iskola idő van akkor csak a kicsit, aki 3 éves lesz)
Ha orvoshoz megyek akkor a férjem marad itthon munkából és ő van a kisebbel.
Mekkorák a gyerekek? Járóképes gyereket azért már sok helyre lehet vinni magaddal. Fodrászhoz mondjuk pont nem, de pl vásárolni simán.
Nekem 8 és 4 évesek. Ha nem akarom/tudom őket vinni, akkor értelemszerűen az apjukkal vannak otthon. Ha valami oknál fogva ez nem opció, akkor a mamát (anyósomat) kérjük meg mi is, ő mindig nagyon szívesen vigyáz rájuk. De azért elég gáz lenne, ha a mamához előbb "nyúlnék", mint a gyerekeim apjához. Gondolom te is dolgozol, tehát az ilyen programok meg ügyintézések túlnyomó többsége a standard munkaidő után történik... az apjuk miért nem tud rájuk vigyázni?
Egyrészt ha vigyázok egy gyerekre, én is szeretném tudni, kb mire várhatjuk az anyukát.
Másrészt mivel a férjem dolgozik, kénytelen vagyok megoldani mindent, 1x temetés miatt hagytam a szomszéddal a gyereket, másszor az ovis szülői értekezlet miatt, de amúgy kozmetika, fodrász akkor megyek mikor a férjem itthon van, szombaton vagy ha rövid hetes, pénteken, ügyeket intézni viszem, és általában előre is engednek a gyerek miatt.
Harmadrészt nem kell az orrára kötni, ha nyűg neki, akkor nem kell megkérni, marad a babysitter, de mint mondtam, en is szeretném tudni kb meddig tart a program és nem azért mert nyűg.
Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor kellett valaha is külső segítség bármi elintézéséhez. Az apjuk vigyáz rájuk, ha tényleg olyan program, mint a fogász. Terhesgondozásra simán vittem magammal anno a nagyot. Ügyintézések 99 %-t online megoldom.
Már 9 és 5 évesek, így sokszor van, hogy ők oviban/suliban, én meg eljövök korábban, később lecsúsztatom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!