Többgyerekesként hogyan oldod meg a fontosabb ügyek intézését?
Figyelt kérdés
Most itt hivatali, adóhivatal, bank de akár fodrász, bevásárlás teendőkre is gondolok. Ki vigyáz a gyermekekre? Nekem eddig anyukám segített, ő ajánlja fel sokszor ha pedig nem ér rá férjem én kértem segítséget. Ez heti 1 vagy 2 hetente 1 alkalom. Egy idő után lelkiismeretfurdallást keltett bennem hogy hogy merek elmenni venni ruhát magamnak. Utána babysittert alkalmaztunk ha el kellett mennem valahova. De ő akkor aktivizálta magát és azt mondta inkább vele legyenek a gyerekek ne egy idegennel. Most megint ezt csinálja. Fogorvoshoz kellett mennem és hozzámvágja hogy mikorra érek haza. Nekünk nem gond a babysitter de miért csinálja ezt? De a heti egy alkalom olyan is szokott lenni higy csak eljön gyerekekhez. Ügyeket intézni inkább havonta 1 alkalom ha befut vmi. De fodrászhoz is félévente járok. Nem érzem azt hogy kihasználom anyát mégis ezt érezteti. Főleg hogy ő ajánlja fel. Többször volt hogy mondtam hogy anya most inkabb pihenjél megoldjuk. Mi miatt lehet ez?nov. 27. 13:42
31/34 A kérdező kommentje:
Olvasd el a kerdest. Az volt a kerdes hogy hivatali ügyek fidradz stb esetén ki kit kér meg? ! Nem az élelmiszerboltrol volt szo....
nov. 28. 08:03
32/34 A kérdező kommentje:
Az élelmiszerboltot amiatt írtam mert fura hogy itt mindenki viszi magával a gyereket még se látok hetvegen gyerekeseket. Anyukam hétközben jön. Akkor probalom elintézni az ügyeket
nov. 28. 08:04
33/34 anonim válasza:
Jaaa,hogy kit kér meg... Senkit, akinek nincs segítsége, az nem ,vagy alig jár ilyen helyekre. 4 gyerekünk van. Vagy egy napra szervezek mindent és apa akkor szabit kér, vagy maximum, késve ér be, és reggel korán elintézem,ha nagyon SOS.
De hivatalba jön velem a 2 kicsi, fodrászhoz meg nem járok.
34/34 anonim válasza:
"Ez heti 1 vagy 2 hetente 1 alkalom" Én inkább ezt nem értem. Ügyintézés nálunk full ritkán van, mit lehet minden héten egész évbe intézni? Oké, hogy 2 havonta 1x van valami, de minden egyes héten mi? Fodrász 1-2 havonta 1x, de azt délutánra szoktam amikor a férjem itthon van. Magánfogorvos, magándoki délutánra-estére, amikor itthon van. Ha nincs ilyen lehetőség szabi. Nálunk ha olyan ügy van, ami délelőtti-reggeli óra és nem lehet átrakni arra a napra szintén a férjem szabit vesz ki vagy olyan napra tesszük amikor picit későbbre megy, mint csütörtökönként. Ha sehogy se, akkor mama, de hivatali ügyre még nem volt ilyen, egyedül a CTG-re eddig, lekopogom, pedig volt benne költözés-lakcím intézés, stb. Soknak tűnik, de olyan ritkán van ilyen, hogy tényleg 1-2 szabinál több nem megy el. De amit a 33 ír, hogy egy napra szervez, ilyen is volt, próbálom tömbösíteni ha olyan van én is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!