Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másnál is ilyenek a 10 évesek?

Másnál is ilyenek a 10 évesek?

Figyelt kérdés

Harisnya, mini farmershort (ún. πcsa gatya), haspóló, pucsítás és saját FB profil?

Egyik munkatársam osztotta meg a saját gyerekének a FB-oldalát a gyerek 10. szülinapja alkalmából és ez tárult a szemem elé.

Nekem 9 a lányom és még hisz a Jézuskában. Nem ez lenne még inkább a normális?

Hova rohanunk?

tegnap 15:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
49%

Az én gyerekeim is olyanok, mint a tied, kérdező.

Munkatársad gyerekéből jó eséllyel tudod mi lesz? Nem írom le, mert kimoderálnák.

tegnap 15:45
 2/24 anonim ***** válasza:
35%

10 evesem van, nem nyul sem telefonhoz sem tablethez, igy nem, nalunk nincs ilyen.

Fiu, igy a ruhahoz nem tudok szolni.

tegnap 15:56
 3/24 anonim ***** válasza:
46%
Közeli rokonom lányai 10 és 8 évesek. Mindkettőnek saját iphonja, tablete meg laptopja van. A nagyobbik haspolóban és olyan gatyában is járhat amit írtál. És Facebookja is van, hasonló profil képpel
tegnap 16:02
 4/24 anonim ***** válasza:
63%
Ha hagyják neki, akkor csinálja. Fb oldala elvileg nem is lehet 13 éves kora alatt. Ez a szülőn múlik.
tegnap 16:13
 5/24 anonim ***** válasza:
80%

Egyik sem normális. Már oviban elkezdik kapisgálni a jézuska-mikulás-nyúl témát. Az öltözködés meg a szülőn múlik, nem a gyerek megy el ruhát venni...

Nekem 11 a nagyobb, nincs semmi ilyesmi

tegnap 17:43
 6/24 anonim ***** válasza:
74%

Nálunk nincs egyik sem. Ki mit enged, mire neveli a gyermekét. 🤷

Lányomnak se telefonja, se tabletje nincs, nemhogy FB profil. Nekem sem lenne, ha az iskola nem kérné 🙄 (vicc)

tegnap 18:10
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Sikerült előbb elküldenem.

Szóval már maga az vicc, hogy az iskola kéri az FB profilt. Alsóban szülőtől, felsőben meg már a gyereknek kérnek FB profilt, hogy el kérje a házit 🙄

tegnap 18:12
 8/24 anonim ***** válasza:
39%

Az én 10 évesemnek van több haspólója és picsagatyája is.

Nem pucsít, nem csücsörít, és főleg nem hordja egyszerre. Ha haspólóban van, sosincs kint a hasa, mert a nadrágja a köldökéig ér. Pcsagatyában és semmi bajt nem látok, kényelmes és nincs benne melege, mivel 10 éves, nincs vastag csípője se, nincs kint a feneke sem, olyan, mintha egy 3 évesen lenne rövidnadrág. Nem posztol, de van mindene, nem használja ezeket, csak, ha kell. Képe nincs és valódi neve sincs a faceprofilon. Ismerősei sincsenek;)

Messengert csak velem használ, ha kell.

Nagyon jó az egész így. Kortársai olyanok, mint ő, egy-egy kivétel van, aki babás(hisz a Mikulásban, babázik), meg egy-egy, aki rbancos, de az a gyerek viselkedésre is igazi pcsa. Úgy végigmérte a ruháimat, hogy elszégyelltem magam..

Szinte mindenkinek van profilja, telefonja, mindenki eltérően használja, a legtöbben korlátozás nélkül..

tegnap 19:03
 9/24 anonim ***** válasza:
30%

"Pcsagatyában és semmi bajt nem látok, kényelmes és nincs benne melege"

Télen hova lenne benne melege?

Miért jó ekkora gyereket szexualizálni?

tegnap 19:24
 10/24 anonim ***** válasza:
80%

11 éves lesz a hónap végén a lányom.

Van telefonja, egy egyszerű samsung, van ipadje és laptopja is. Elég sokszor kell már a tanuláshoz.

Facebook-ja nincs de messenger igen. Ez is szintén a sulihoz kell.

Ruhákat közösen választunk. Ő kicsit sportosabban öltözik bár már megszerette a farmert is végre.

Mióta kezd cicisedni és formálódni ő inkább takargatja magát.

Neki a tavalyelőtti karácsony volt az utolsó 9 évesen amikor hitt a jézuskában.

Amúgy el szoktam nézni az iskolában a lányokat.

Nagyjából azok a kislányok öltöznek az általad leírtak szerint akikkel amúgy sem foglalkoznak otthon

tegnap 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!