Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másnál is ilyenek a 10 évesek?

Másnál is ilyenek a 10 évesek?

Figyelt kérdés

Harisnya, mini farmershort (ún. πcsa gatya), haspóló, pucsítás és saját FB profil?

Egyik munkatársam osztotta meg a saját gyerekének a FB-oldalát a gyerek 10. szülinapja alkalmából és ez tárult a szemem elé.

Nekem 9 a lányom és még hisz a Jézuskában. Nem ez lenne még inkább a normális?

Hova rohanunk?

tegnapelőtt 15:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
79%

11 éves de ezt a stílust utálja.

Inkább a széles gatyak, nagy pulcsik, ilyesmik a menok.

Nyáron persze rovidgatya de nem olyan amiből ki van a hátsója

tegnapelőtt 20:59
 12/27 anonim ***** válasza:
0%

Nem tűnt fel a téli rész. Hát az enyémnyek nyári melegítőszerű shortjai és farmerei vannak, de ha hajlandó lenne harisnyát felvenni, ráadnék egy tökszép kord shortot is harisnyával mondjuk színházba.

[link]

Ilyet pélldául egy szép nagy bő kötött pulcsival és sötétkék vagy bézs thermoharisnyával.

Semmi rossz nincs benne, hogy télen hord ilyet, bár inkább alkalmi, mert tesinél szívás öltözködni ilyennel. Amúgy a thermoleggings a lányom szerint melegebb, mind a kordnadrág(amit utál, mert szöszös is), meg a farmerei, a béleltnél is! Van menő belül plüssös szövetnadrágja, azt szereti még a thermoleggingsen kívül. Szerinte a bőszárúba "befúj a szél":) Nem tudod megmondani, hogy thermoleggings vagy harisnya van amúgy a gyerekeken, ha csizmával veszi fel. Meleg, hosszúszárú bőrcsizmával, belül gyapjú talpbetét meg sok-sok szőr végig..

tegnap 08:41
 13/27 A kérdező kommentje:

12, a ruha hosszát se sikerült belőni. :)

Még ennél is minibb

[link]

tegnap 09:13
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Ez ugyanaz, csak a gyereken lentebb van csúsztatva. Nézd meg a fenekét a hátoldalon, alatta max 2 centi anyag van. Szerintem semmi baj ezzel a ruhával, az a nem normális, ha valakinek egy rövidnadrág szexuális töltetet jelez. A fürdőruhában sem lát az ember semmi extrát.
tegnap 09:40
 15/27 A kérdező kommentje:

14, milyen gyereken? Én konkrét viseletről beszéltem egy konkrét gyereken. Nem tudom, hogy te mit látsz a lelki szemeid előtt, hogy képzeled el, de rosszul.

Egy fekete farmer short, amiből kilóg a fél fenék, nem lehet elfogadható viselet egy gyereknek. És nem az a rossz, aki szerint nem illendő, hanem aki szerint az és ráadja a serdületlen gyerekére tél közepén nylon harisnyával, haspólóval.

tegnap 10:04
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

Nem írtad, hogy nylon harisnya.

Az általam linkelt gyerek hordja túl alacsonyan a gatyát, a szabása miatt derékban kéne lennie, amúgy pont annyit takar, mint az általad linkelt rövidgatya, ezzel semmi baj nincs, ha a feneke alatt végződik!

Csak ugye a stílus más, az általad linkelt az szexi, az általam linkelt meg hétköznapi, de ugyanolyan rövidek. Harsinya az is, amin nem látsz át és vastag gyapjú, és az is, amelyik nylon.

A gyerek ruháinak stílusával van gond, nem a rövidségével. Haspóló is tök oké, ha köldökig érő gatyával van felvéve, mint ahogy azt szinte mindenki teszi.

Nálunk qrvás, szexi ruhákért szólnak. Mondjuk nálunk spagettipántos topot is annak tartanak, mert ne legyen kint a gyerek válla, pedig nem is vallásos iskola, de a haspólóval eddig csak egy tanárnak volt baja, mert a gyerek nyújtózkodik, akkor látszik a bőre. Bezzeg azzal nincs baja, ha kövér fiúgyerekeken kőművesdekoltázs van:D

tegnap 10:30
 17/27 anonim ***** válasza:

Á,dehogy.

9 éves, 2. osztályos lányom még félig baba. Komolyan.

Neki ez a szint nem is tudom, mikor fog eljönni. De nem most,az tuti.

tegnap 12:06
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
9 évesen második osztályos??
tegnap 15:44
 19/27 A kérdező kommentje:
18, miért ne lehetne? Nyilván halasztott.
tegnap 16:41
 20/27 anonim ***** válasza:

18!

Igen. Késett 1 évet. Miért ne lehetne? Nem értem a problémádat...

tegnap 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!