Legitsneaker.hu legit cipőket árul?
Ordít róla hogy kamusi, annyira igénytelen az oldal.
Maga a neve is "legitsneaker" kb ez a "nyugi tesó nem lopott" kategória...
" Viszont telefonon egyből elértem őket és a pénzt is visszakaptam egyből"
Attól hogy olcsó hamisítványokkal csencselnek, még lehet normális costummer supportjuk. Simán megérheti nekik hogy megveszik bulkba a hamis cuccokat a kínaiaktól ilyen 300Ft-os darabáron, neked meg 4990-ért adják tovább.
Na kellemesen szép napot kívánok minden egyes "Szakértőnek", aki bármilyen választ is idehányt. Eljutott Hozzánk is az információ, hogy ezen a teljesen megbízható véleménymegosztó oldalon névtelen emberek osztják a észt.
Szeretném a hülyéknek mondani, hogy 0 utánajárással ne alkossanak már véleményt egy olyan webshopról, ahonnan még meg se próbáltak rendelni. A webshop elkészítésében én és rokonom közreműködött, aki a tulajdonos is, bejelentett egyéni vállalkozó, nyugodtan az aki okoskodott, az az oldal alján megtalálja a tulajdonos nevét, adószámát. Háromszor ellenőrzött le a Fogyasztóvédelem, és minden megfelelt.
Az oldalon található összes termék eredeti, minőségi, márkás termékek. Akinek egyéb kételye támad, nyugodtan keresse telefonon, vagy a weboldalon található "Élő csevegés" opciót.
Ha a panaszos vevők ügyeit is ilyen hangnemben rendezitek le, mint amit ide sikerült rittyenteni, akkor köszönöm, én továbbra is tartózkodom az oldaltól való rendeléstől.
Az oldaldesign továbbra is minősíthetetlenül igénytelen.
De egyébként rendben, megkövetem magam, valószínűleg az oldal egy legit megbízható vállalkozás. nyugodtan rendeljen róla bárki saját felelősségre.
Azért feltételeztem hogy nem megbízható mert annyira amatőr az oldal design és zéró branding az egész, hogy azt feltételeztem, hogy egy magára adó cég ennél többet szán erre.
Természetesen a vevők/vásárlók észrevételeit, problémáit komolyan vesszük és teljesítjük, hiszen a 45/2014-es kormányrendelethez kötelezve magunkat a panaszkezelést és az elállási jog-ra vonatkozó szabályokat betartjuk.
HA esetleg rendelkezésünkre bocsánatátok egy jobb webáruház készítő szolgáltatást (de nincs rá szükségünk), vagy egy szebb/jobb weboldalt el tudtok készíteni havi 20 ezer forint alatt tárhellyel, korlátlan adatforgalommal, és a domain-nel együtt, akkor várjuk megkereséseteket, az oldalon megtalálható elérhetőségek valamelyikén nyugodtan lehet keresni.
Köszönjük, a továbbiakban ezzel nem foglalkozunk.
Sziasztok!
Pár dolgot megemlítenék mindkét oldalnak csupán felebaráti szeretetből és főleg mint külső szemlélő :)
1. a kommentelők
Akik alaptalanuk vádolnak egy startup vállalkozást, mert nem csecse, mint a Balázskicks, az kérem szépen ne tegye. Hogy miért? Ha hamis az oldal, akkor valaki, AKINEK VAN rossz tapasztalata majd ír ALAPPAL. Ha nincs sérelmed, tartsd meg magadnak. DE abban igazuk van, hogy van koreláció az "igénytelen" oldalaknak és a kimagaslóan, úgymond gyanúsan alacson áraknak a csalásokhoz. Ezt persze lehet közölni, nincs tiltva és egy megerősítés a gyanúra.
2. Az oldal üzemeltetői...
Ne vágjátok magatok alatt fát. Ha alaptalan amit írnak lehet szépen közölni lehetőleg egy nyugodtnak tűnő hangvitelben. Egy igényesen megszerkesztett üzenet (bekezdések stb.) és pár barátságos gondolat sokkal jobban esik mindenkinek és titeket is jobb színben tüntet fel.
3. Ez a saját kérdésem:
Én is szertném tudni, hogy eredeti-e az adott termék, amit vásárolnék. Mivel esetenként a konkurenciánál 40-50%-kal olcsóbbak a termékek és ahogyan látom nem nagy darabszámban veszitek (mindenből csak 1-2 pár van raktáron), így feltételezem nem ezért olcsóbb. Ha erre válaszoltok megköszönném.
Pacsi mindenkinek, fejet fel, kígyónyelvet vissza ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!