Legitsneaker.hu legit cipőket árul?
Tisztelt Dicsak bőgre!
Csak röviden. Amikor azzal vádolnak,hogy gagyit árulok,arra harapok a legjobban,azért mert olcsó valami nem azt jelenti,hogy gagyi. tűzzel vassal üldözőm azokat akik gagyit próbálnak eladni eredetinek. És pont azért olcsóbb,mert 1-1 darabok vannak szinte minden cipőből,méretsor szinte alig akad,ez azért van,mert minden cipőnket Nike illetve Adidas outletekben szerezzük be,(több városban itt Európában) ahol az utolsó párokat leárazzák.Semmi csalás nincs ebben,ezért is írtam,hogy hozzánk bármikor ellehet jönni személyesen is vásárolni. Nincs takargatni valónk.Viszont akik alaptalanul vádolnak azokra berágok,több éve építjük a vállalkozást,mindent jogilag betartva,mint adózás,mint fogyasztóvédelem szempontjából. Na ez mégse lett rövid. Remélem kielégítő választ adtam mindenre. Szép napot!
Sziasztok!
Egy olyan cipőt kerestem, ami van nekem, és nagyon szeretem, csak már tönkrement, és már nem gyártják. Ezen az oldalon találtam belőle egy párat a méretemben. Maga a webshop a dizájn miatt nekem is gyanúsnak tűnt, így találtam rá az itteni eszmecserére. Megrendeltem a cipőt, meg is érkezett minden probléma nélkül és tényleg pontosan azt a cipőt kaptam. Szóval összegezve, a webshop megbízható. Az üzemeltető itteni reakciója valóban túl hevesre sikerült, de ugyanakkor megértem, mert ha az én vállalkozásom ("gyerekem") becsmérelnék, én is kiakadnék. Neki innen üzenem, hogy köszönöm a cipőt.
Sziasztok!
Személyesen ismerem a tulajt, legalább 20 pár cipőt vásároltam tőlük. Mindegyik eredeti, hibátlan termék. A kontaktok bármelyikén rövid időn belül reagál, és személyesen próbára is lehetőséget ad. Szóval hátrább az agarakkal, mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom vásárlásra! 😇
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!