Hát szótagonként ha behúzod a vonalakat nekem úgy könnyebb volt
okt. 23. 21:13
22/36 anonim válasza:
Olvassatok együtt! Pl.2 mondatot te, 2 mondatot ő és így tovább. Ő válassza ki a könyvet, olyat ami érdekli.
okt. 24. 11:35
23/36 anonim válasza:
Szóval semmi nem múlik azon mennyi mesét olvasunk nekik!!!!
Fiam sose igényelte a mese olvasást, mégis a hangos olvasása 5-ös volt.
Lányomnak rengeteg mesét olvastam...mégse olvas még folyékonyan... másodikos.
Persze gyakorolni kell, de van egy határ,amin túl már nem fejleszthető szerintem.
Lányom egész nyáron olvasott, most tartunk ott, hogy már több bonyolult szót is képes szótagolás nélkül olvasni. De az ismeretlen szavakkal nehezen boldogul.
Mondjuk érdekes az olvasókönyvük, teli van nehéz szavakkal: mókusszürke, mogyorókirály...
okt. 24. 13:40
24/36 anonim válasza:
Saját tapasztalatból írom hogy rengeteg hangos olvasással tud majd szépen olvasni. Olyan gyerek könyvet vegyetek neki ami érdekli. Lehet ez mese vagy természetről-világegyetemről stb szóló könyv. Persze ez attól is függ hogy hányadikas. Ha még kicsi alsós akkor vannak nagyon klassz nagybetűs könyvek. Online úgy találod meg hogy "Olvass velem 1szint
okt. 25. 10:39
25/36 anonim válasza:
23-as vagyok.köszi a lepontozást!
okt. 25. 11:31
26/36 anonim válasza:
Ha egyszer hülyeséget írtál.
okt. 25. 13:23
27/36 anonim válasza:
26-os! Akkor kérd már számon a fiamon, hogy mért tudott jól olvasni hangosan, mikor nem olvastam neki meséket! Szégyellje magát!! A lányom is szégyellje magát, mert amennyi mesét olvastam neki, hogy már folyékonyan kellene olvasnia! Köszi
okt. 27. 10:28
28/36 anonim válasza:
Attól, hogy nekik így is ment, az szuper!
Viszont azt állítani, hogy semmi nem múlik a meseolvasáson hülyeség, ugyanis sok gyereknek nagyon nagy segítség és igenis használ.
okt. 27. 10:41
29/36 anonim válasza:
23-27# Ez nem komoly ugye? Én pl magamtól tanultam meg úszni 6 éves koromban nagy vízben. Ezek szerint nincs is szükség uszóiskolákra sem uszásoktatásra sem hisz NEKEM így is ment, felesleges:) bezárni mind . Felesleges
okt. 27. 13:45
30/36 anonim válasza:
29! Félre érted! Lehet olvasni, lehet úszást tanítani.... csak nem mindenkinek válik be...és azt se lehet mondani, hogy mindenki meg tud tanulni úszni,aki úszásoktatásra jár...
Csak nem attól fog jól vagy rosszul olvasni, hogy kicsiként mennyit olvastak neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!