Miért nem lehet megérteni, hogy mindenkinek a saját gyereke a legfontosabb?
Figyelt kérdés
Pl adott egy mozaikcsalád, ahol apukának a közös gyereken kívül van egy az előző kapcsolatából. Itt gyakorin is mindig támadják az új feleséget, hogy ha pl beteg a nagy nem akarja, hogy oda menjen, nem akar úgy pénzt áldozni rá, hogy emiatt a sajátjának kevesebb legyen, stb. Pedig amúgy nem ez a természetes ösztön, hogy az ember a saját gyerekét védi bármi áron?szept. 16. 23:52
141/144 anonim válasza:
Ilyen ez,amikor két idióta egymásra talál utolsó.Bocs,felismerik egymást.🤭
142/144 anonim válasza:
140es, nekem a szórakozás inkább az hogy a párommal és a gyerekünkkel kirándulunk, nem az hogy itt ülünk a gyk-n egész hétvégén. Bár ha nekem se lenne senkim aki foglalkozna velem, lehet ugyan azt tenném mint te.
143/144 anonim válasza:
142
Hat latom, hogy nem itt vagy te se
144/144 anonim válasza:
143 igen, egyszer egy nap felnézek, rettenetes vagyok... te meg a hétvége háromnegyedét itt töltöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!