Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem lehet megérteni,...

Miért nem lehet megérteni, hogy mindenkinek a saját gyereke a legfontosabb?

Figyelt kérdés
Pl adott egy mozaikcsalád, ahol apukának a közös gyereken kívül van egy az előző kapcsolatából. Itt gyakorin is mindig támadják az új feleséget, hogy ha pl beteg a nagy nem akarja, hogy oda menjen, nem akar úgy pénzt áldozni rá, hogy emiatt a sajátjának kevesebb legyen, stb. Pedig amúgy nem ez a természetes ösztön, hogy az ember a saját gyerekét védi bármi áron?
szept. 16. 23:52
 111/144 anonim ***** válasza:
82%
116 os a tiédnek ki magyarázza el mekkora undorító gusztustalan csak használt pasinak kellő nő féreg az anyja?
szept. 20. 17:03
 112/144 anonim ***** válasza:
82%

120

Az azért remélem megvan, hogy a férjed pont olyan nővel kezdett anno, akiken most olyan jó ízűt nevét. "Tipik" ex, akinek mindenképp csak rosszat kell mondania arról, akivel valamikor együtt volt, akit szeretett, sőt, akivel, még gyereket is vállalt. Tudom, tudom, a nő csőbe húzta. Na igen, a tökéletes férjnek ugye nem jutott eszébe az óvszer. Ez a visszataszító, az exet, a gyereke anyját mocskolni, neked meg a gyereked féltestvérét mocskos i. De hat ez van, ez is jellemző az új nőre

szept. 20. 18:10
 113/144 anonim ***** válasza:
Persze, persze.
szept. 20. 18:15
 114/144 anonim ***** válasza:
81%

"...a hasonszoruek megtalaljak egymast ;)"

Így van. Tehát te, a férjed, az ex nő. Megtalaltatok egymást

szept. 20. 18:39
 115/144 anonim ***** válasza:
87%
117es miért itt vagy egész nap? Tán nem foglalkozik veled a tökéletes férjed?
szept. 20. 19:08
 116/144 anonim ***** válasza:
0%
Bmeg mer te nem itt vagy egesznap 😀
szept. 20. 20:19
 117/144 A kérdező kommentje:
Azért akik itt használt kolbászoznak remélem csak szűz pasival kezdenek :D
szept. 20. 20:40
 118/144 anonim ***** válasza:
0%
Meg a gyerekuk eletere eskudtessek fel a szerencsetlen ferfit, hogyha esetleg szet mennek soha tobbet ra sem nezhetnek mas nore, nehogy az uj punci jelenlete tramuatizalja a kolykuket 😀
szept. 20. 20:50
 119/144 anonim ***** válasza:
116os, de én exfeleség vagyok, kapcsolat nélkül, neked meg elvileg hiperszuper überszerelmes férjecskéd van a zaciból :-D
szept. 21. 06:08
 120/144 anonim ***** válasza:
119 mar mindent ertek
szept. 21. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!