Miért nem lehet megérteni, hogy mindenkinek a saját gyereke a legfontosabb?
93
Azert mert nalad a kornyezetedben igy van, nalunk nem. Nalunk minden hetvegen jon a gyerek, hiaba lenne nekunk halaszthatatlan dolgunk, amin csak zavarna a gyerek, vagy olyan dolog ahova nem lehet gyereket vinni a draga exbaratno ezt nem fogja fel es eroszakosan tukmalja a gyereket, ha a ferjem megsem hozza el akkor abban a kovetkezo egy hetben megy a fenyegetozes, hogy soha tobbet nem latja a gyereket.
Na mar most arrol ne beszeljunk, hogy rendszerint ide kuldte ugy a gyereket, hogy 39 fokos laza volt, taknya nyala egybe folyt es nyilvan ezt velunk direkt nem kozolte, mert akkor tudta, hogy a ferjem nem hozza ide nekem nagyterhesen. Mi lett belole ? Betegek lettunk mind, en gyogyszert kulonbozo okok miatt nem szedhetek. Hat ne haragudj, ha meglesz a pici babam es ha tetszik ha nem a hulye exbaratnonek nem johet akkor ide a gyerek es kesz. Ebbol nem engedek, barmennyire en vagyok a mostoha. Ha engem es a ferjemet ennyire szarba sem veszi a bolond exbaratno, akkor bocs de en sem fogom az o gyereket nezni.
96
A férjed meg vak, hogy nem látja, beteg a gyereke. Amúgy még mindig csak jog és nem kotelesseg a láthatás. De az pl fel se merül, hogy apu ápolja q beteg gyerekét, ugye. Azt csak anyunak lehet. Nem baj, ha anyut kirugjak, mert annyit volt tappenzzen, csak apunak meg új barátnőnek ne legyen semmi baja.
98
A mérhetetlenül intelligens "execske" szintedre ereszkedtem le vele. Amúgy meg mindig az utolsó az új. Akkor is, ha 30 éve együtt vygtok.
100
Ah, persze, várható volt. Sőt, nem mos, nem takarit, a gyereket se neveli, a tartasdijat meg mukormosre költi, ugye? Tipikus
A leírás szerint a zuradnak nagyon egysíkú az ízlése nők terén.Sikerült 2 teljesen idióta nőt beválasztania a milliókból.
A te urad viszont nem talált jobb nőt az előzőnél.🤣Kíváncsi leszek mikor jön rá, hogy ez sem különb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!