Miért nem lehet megérteni, hogy mindenkinek a saját gyereke a legfontosabb?
1.5 pipás(tegnapi 2,5,)még mindig itt vergődik? 🤔Mit mondjak, kva nagy lehet a szerelem otthon.....
Egyébként sötét lelkem te választottad a csomagos pasast, gondolom ez volt az egyetlen elérhető számodra, szóval tűrjed a vele járó dolgokat, ha mindenképpen ez kellett. Így jártál. Fel kellene nőni végre, hogy a gyerek, az ex nem a te elképzeléseid szerint fog élni. Ha nem tetszik, akkor lehet válni. De annyira azért mégsem szar neked, különben már rég nem ragaszkodnál a férjecskédhez, aki képtelen kordában tartani az exét és téged is. És az Előzmények! ellenére még szaporodtál is vele. Itt meg nyivákolsz. Megérdemled!
*egyszer levetkozod ezt a gusztustalan termeszetef es elfogadod, hogy senkinek nem kellesz :)"
Írja ezt az, aki csak a gyűlölt ex által használt fasznak kellett.
"Egyébként a válaszokból is látszik, hogy vannak exfeleségek, akik nem tudják feldolgozni, hogy a gyerek apja továbblépett és boldog mással, emellett vannak új feleségek/párok akik meg nem tudják elfogadni, hogy a párjuknak van múltja."
Szerintem ezt csak te akarod bemagyarázni, mert könnyebb elfogadni, hogy aki nem veled ért egyet, biztos megkeseredett exfeleség.
Én szimplán két gyereket nevelek a fèrjemmel, nincsenek más gyerekein, exházastarsaink, ettől függetlenül gáznak tartom azt, hogy nem tudod megérteni, hogy az a masik gyerek a férjednek ugyanolyan gyerke, mint a közös. A valósagban meg anyukák sem szokták odaküldeni a lázas, szamárköhögeses beteg gyereket az 5 napos ujszülött testvérhez, csak mert lathatás van, de ettől még ez nem úgym üködik, hogy ha nektek közös gyereketek van, akkor az apuka válogathat majd onnantól kezdve, hogy ő mindig csak akkor hozza el, ha egeszségea. Ez abszurs.
122es oké szorítsd csak a használt kolbászod hiszen másnak úgyse kellenél a büdös életbe..olyan vagy mint egy véreb.. és ha az én gyerekemnek pofáznál ilyeneket, úgy szétverném a fejed hogy mér a szent szerelmednek(aki tojik rád láthatóan különben nem itt vernéd magad egész nap) se kellenél többet az biztos..és a gyereked is sírva menekülne mellőled.
Ha olyan nagy szerelem lenne közted meg a férjecskéd között akkor hétvéégn esetleg elmennétek valahova nem itt hisztiznél és bizonygatnád milyen jó neked. Bár ha én lennék a férjed én is csak a legszükségesebb időt tölteném a közeledben míg végleg le nem tudok lépni. Nem adok neked 1 évet és te is ex leszel egy zabigyerekkel akit majd kiutál az új pár. Vagyis remélem.
"Szóval nem az ex fogja eldönteni mehet e a gyereke vagy sem"
Valóban. Az ex feleség megteheti, hogy elmondja a gyereknek, az igazat, ahelyett hogy falazna apunak: apád azért nem jött érted, mert attól fél, Mokuska megbetegszik miattad, vagy apád azért nem jött érted, mert Julival meg Mokuskaval mennek kirándulni. Pár ilyen után már nem is kell apukanak mennie, mert a gyerek nem hulye attól, hogy kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!