Miért nem lehet megérteni, hogy mindenkinek a saját
gyereke a legfontosabb?
Figyelt kérdés
Pl adott egy mozaikcsalád, ahol apukának a közös gyereken kívül van egy az előző kapcsolatából. Itt gyakorin is mindig támadják az új feleséget, hogy ha pl beteg a nagy nem akarja, hogy oda menjen, nem akar úgy pénzt áldozni rá, hogy emiatt a sajátjának kevesebb legyen, stb. Pedig amúgy nem ez a természetes ösztön, hogy az ember a saját gyerekét védi bármi áron?
Mint korábban írtam, nálunk nincs ex, én sem vagyok, nincs máshol gyerek. Nincs miért sajnálod.
szept. 20. 13:55
102/144 anonim válasza:
107
Úgy érted veled ellentétben értelmesen, intelligensen és esetleg amúgy saját, gyermekkori tapasztalat alapján miért szólok hozzá egy temahoz? Mondjuk azért, mert én voltam anno a xarba vett nagyobb gyerek, a kicsi istenséggel szemben. Mondjuk nálunk anyám kimondottan értelmes nő volt és sosem erőltette a lathatast. Ősztől tavaszig pl nem is nagyon láttam apámat, mert Mucika nehogy elkapja a megfazast tőled. Akkor is, ha a vilagon semmi bajom nem volt. Amúgy jó így, már 30 éve nem tartom velük a kapcsolatot, nyugi van
szept. 20. 14:02
103/144 anonim válasza:
Ja tehat akkor meg mindig ugyanaz a feltekeny kis liba vagy, aki voltal gyerekkorodban, igy mar ertheto :) de hat minden jo ha a vege jo dragam :)
szept. 20. 14:04
104/144 anonim válasza:
109
Értem, tehát hibás az ex, az exsszel közös gyerek. Tökéletes a jelenlegi nő, apuci és a közös gyerek. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Téma részemről lezarva. Vitázni csak értelmes emberrel lehet, te pedig egyértelműen nem tartozol abba a kategóriába.
szept. 20. 14:09
105/144 anonim válasza:
Aki itt féltékeny liba,az bizony te vagy lyányom.Féltékeny vagy a férjecske előző gyerekére.Ez most itt simán ki is derült.
szept. 20. 14:12
106/144 anonim válasza:
Ne haragudj, de nekem nincs mar kedvem egy olyan emberrel “vitazni”, aki a 30 eve fel nem dolgozott gyerekkori traumait probalja bele adaptalni a masik emberbe, azert hogy ha neki anno szar volt akkor masnak is legyen mar az . 30 eved volt feldolgozni, de te itt a gyakorikerdeseken allsz bele olyan emberekbe, akik kvara nem tudjak az olyan embereket elviselni, mint te meg anyad voltatok.
szept. 20. 14:12
107/144 A kérdező kommentje:
86 ezzel csak az a baj, hogy a kicsit megfázottból szokott később kiderülni, hogy fertőző beteg. Covid, Szamárköhögés, mind eleinte olyan, mint egy kicsi megfázás. Aztán ha egy újszülött (vonatkoztassunk el attól, hogy éppenséggel az exed gyereke) azért a kórházba kerül súlyos állapotban, mert te nem tudtad elviselni, hogy a gyereked otthon ül apás hétvégén akkor el fogsz tudni számolni a lelkiismereteddel? Amúgy ahogy írtam már, nálunk csak unokatesóról van szó, de számomra felfoghatatlan, hogy felnőtt emberek ennyit nem tudnak megérteni, hogy beteg gyerek ne menjen oda ahol újszülött van
szept. 20. 14:30
108/144 anonim válasza:
113 latod, ezek a draga exeknek eddig terhed a felfogo kepesseguk. Csak az o gyerekuk szamit onzo modon. De ok vernek a leghangosabban az asztalt, ha a te gyerekedtol kapna el valamit az o gyereke, akkor lenne csak igazan anyazas :)
szept. 20. 14:39
109/144 anonim válasza:
De kérdező, még mindig nem érted, hogy még véletlenül sem az exet kellene szidni, hanem az apukat, aki oda viszi a gyereket. A láthatas még mindig csak jog, azzal lehet élni, még nem élni
szept. 20. 14:54
110/144 anonim válasza:
82es új punci..ennyire kicsire értékeled magad hogy csak használt kolbászt sikerült fogni? És most vered magad mert végre valaki felcsinált? Nyugodj meg, nekem nem kell az exem, a használt dolgaim is odaadom a rászorulóknak, fogyaszd egészséggel édesem, míg tart és nem keres mást...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!