Miért nem lehet megérteni, hogy mindenkinek a saját gyereke a legfontosabb?
"A valósagban meg anyukák sem szokták odaküldeni a lázas, szamárköhögeses beteg gyereket az 5 napos ujszülött testvérhez, csak mert lathatás van, de ettől még ez nem úgym üködik, hogy ha nektek közös gyereketek van, akkor az apuka válogathat majd onnantól kezdve, hogy ő mindig csak akkor hozza el, ha egeszségea. "
Ebben egyetértek.
#72 vagyok amúgy, és mint írtam, alapdolog, hogy betegen nem megy a gyerek, neki se jó máshol szenvedni (főleg tudván, hogy rajtam kívül nem tartja számon senki, megkapja-e a gyógyszereket stb, inkább feküdjön itthon, és majd én ellátom, mert csak magamban bízok ilyen téren, a tapasztalatok miatt), valamint tényleg náluk is ott van 3 (mostmár csak 2) gyerek, én sokszor jeleztem is az exemnek, hogy nem szeretném, ha a lányunk megfertőzné őket. Ahogyan azt is elvárom, ő is szóljon, ha beteg valamelyik.
(Főleg, hogy nálunk egy kisebb köhögéses megfázás is gond volt a 2 kicsinél a hörgőszűkület miatt.)
Kellett idő, de megértette és tiszteletben tartotta.
/Hozzáteszem, nem a lecserélt ex kategóriába sorolom magam, én hagytam ott, és 2 és fél év után lett az új párja, ahogy nekem is./
Engem ami zavar, mikor itt az oldalon is a sok új feleség úgy kezeli a "régi"(? lehet egyáltalán ilyet mondani?) gyereket, mint egy 2 lábon járó betegséget, független attól, hogy tényleg az-e, vagy sem, csak azért, hogy legyen indok az ignorálásra.
A másik probléma, hogy mindenki jön itt a saját helyzetével, és ráhúzza, hogy de mindenkinél biztos ugyanígy van, és minden mocsok szemét ex-feleség vissza akarja kapni a volt férjét, amire a gyereket használja fel.
Hát nem, nem mindenki.
Sőt, az esetek többségében a háta közepére se kívánja.
Az viszont tény, hogy sok helyen megy az oda-vissza szúrkálódás, a gyerek hangolása, stb.
(Elismerem, voltak nálunk is problémák, konfliktusok, de igyekeztünk ezeken felülemelkedni, és felnőtt ember módjára kezelni a dolgokat.
A gyerekes szardobálás nem vezet semmire, max a gyerek megutálja a szülőket...)
"viszont azt se felejtsétek el, hogy apuka dönthet úgy bármikor, hogy nem megy a gyerekért, ugyanis a láthatás nem kötelező. Szóval nem az ex fogja eldönteni mehet e a gyereke vagy sem"
Azért elég szégyen rád nézve, hogy te, mint szülő, helyesled és normalizálod ezt. A saját gyerekednek is ez alapján valasztottal apat?
"Egy jotanacs nektek: attol meg mert felcsinaltatjatok magatokat nem tudtok megfogni egy ferfit sem :) na szep hetveget neked szia"
Igen, ez pontosan így van. De ez rád is ugyanígy vonatkozik szivi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!