Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit teszel ha elfáradtál a...

Mit teszel ha elfáradtál a másfél éves gyereked mellett?

Figyelt kérdés

Egyszerűen egy hónapja egész nap ordít amíg csinálom a napi kötelező dolgokat..

Ma amíg főztem, üvöltve bontotta le a házat kb, és amint végeztem a kajával,már ott tudtam hagyni és vele foglalkozni, újra jó lett..

Viszont azóta aludni sem nagyon akar, ma sem aludt fél órát sem és az elmúlt egy hónap már nagyon lefárasztott

Amíg eztirom, most us egy könyvet állít a combomba, hogy olvassunk, és mászik bele az arcomba

Szeretnék 5-10perc nyugit, de lehetetlen

szept. 13. 18:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
55%

Nyuszika, az hogy egyszer egy hónapban egy délelőttöt eltölt a mamánál, az még nem a teher lepasszolása. Ennyi sem fér bele a mártíromságba? Van baj a fejekben.

És akkor el is zárjátok a nagyszülőktől az unokát rendesen? No kapcsolat? Kisajátítod? Vagy hogy kell elképzelni.

szept. 15. 19:27
 22/24 anonim ***** válasza:
55%
21. Teljesen egyetértek. Az én gyerekem pl igényli a nagyszülőkkel töltött időt, 10/9 alkalommal ő kéri, hogy hagy legyen velük nélkülem.
szept. 20. 22:29
 23/24 anonim ***** válasza:
31%
21 cicabogár, én pl nem tiltom el, együtt elmegyünk, és jól érezzük magunkat, nincs lepasszolva, mégis hetente kétszer találkozik a nagyszülőkkel.
szept. 21. 06:37
 24/24 anonim ***** válasza:
70%
Felügyelet mellet, mi? Gratulálni tudok csak.. kettesben miért nem lehet a nagyszülőkkel? Mi baja lesz ha 1-2 órára velük hagyod. Tehát kisajátídot... megvan a válasz.
szept. 21. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!