Úgy tartottam, hogy ott voltam vele és nem hagytam mindent kiborogatni. Volt egy adott mennyiség, amivel szabadon játszhat, de azt nem került sokba visszapakolni.
aug. 25. 09:55
2/13 anonim válasza:
Szerintem az a lényeg, hogy a "könnyen felgyűlő" dolgokkal haladjon az ember: mosás, mosogatás stb. Aztán hogy épp hol milyen kacat van elől, az talán kevésbé számít.
Illetve elég kevés játéka van, nincs az a nagy halom, amit látok pár helyen. Valamint van 1 nagyobb kosár, oda csak bedobálom és alkalmanként visdzateszem a helyére a dolgokat.
aug. 25. 09:57
3/13 anonim válasza:
Ha a szétpakolásra gondolsz, limitált számú cucc van elől. Nem játszhat egyszerre ezer dologgal.
aug. 25. 10:06
4/13 anonim válasza:
1 gyerek mellett nem volt nehéz egyáltalán. Most viszont egy 3 éves és 5 hónapos gyerekkel annál inkább.
aug. 25. 10:16
5/13 anonim válasza:
Sehogy és nem érdekel hogy kupi van.
aug. 25. 10:22
6/13 anonim válasza:
Nálunk az a szabály, hogy ha pl duplózik, akkor az lehet a szobában szana-széjjel, de nem vehet elő kockát, autót, könyvet.
Ha mást szeretne elővenni, akkor az aktuális játékot el kell pakolni.
Sokszor ő magától elkezd elpakolni. De van, amikor hív, hogy segítsek neki és akkor együtt elpakolunk.
Ezt a rendszert már egészen kicsi korától elkezdtük, kb mióta kúszik.
aug. 25. 10:27
7/13 anonim válasza:
Amíg kisebbek voltak a gyerekeim napi 2x pakoltunk (1x napközben kicsit összébb raktuk a játékokat, este a helyére tettük mindet), mióta nincs délutáni alvás, azóta napi 1x vacsora előtt van közös rendrakás.
aug. 25. 10:58
8/13 anonim válasza:
Ha befejezi a játékot mondjuk a legokkal, akkor elpakoljuk közösen, és csak utána szedjük elő a következő játékot
aug. 25. 11:11
9/13 anonim válasza:
Nincs tul sok jateka elol. Pont 1,5 eves a kisfiam is, mi is probalkozunk azzal, hogy egyszerre csak egyet vegyen le a polcarol majd rakja vissza, de egyelore nem annyira erti ezt a koncepciot :D
Neha azert mar sikerul, de sokszor nem.
Viszont mivel nincs elol sok jatek, ha szet is dobalja oket, nem nehez elpakolni.
2-3 hetente szoktam neki cserelgetni, ahogy latom hogy unja oket. De ami kedvenc, azt persze nem teszem el. Egy szekrenyben tartom azokat a jatekokat, amik epp nincsenek kint es ahhoz nem fer hozza.
aug. 25. 11:45
10/13 anonim válasza:
Csak egy Ikea Kallax polcnyi jateka van elol, amit kb. 3-4 hetente cserelgetek. (plusz a nagyobb jatekok, hinta, konyha stb, de ezeket eleg csak helyukre tenni mikor epp nem hasznalja). Igy, ha mindent kiborogat sincs oriasi kaosz, egyebkent pedig rendrakasra szoktatjuk, amikor mar valamivel nem jatszik, akkor azt elpakoljuk kozosen, viszont emiatt mar sokszor onalloan is a helyere teszi. Gyorsan megszokjak ok a pakolast is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!