Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! 1 vagy 2 gyerek...

Anyukák! 1 vagy 2 gyerek mellett tényleg nincs időtök visszaírni legalább 1 héten 1x a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés
aug. 20. 07:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%

De van.

Két gyerekem van, igaz az egyik már nagyobb, a másik 2,5 éves

Napi szinten chatelek a testvéreimmel, soha nem volt és nincs olyan, hogy nincs időm visszaírni.

Ez nem azt jelenti, hogy a telefonon logók.

Pippan a telefon, megnézem, visszairok, és ennyi.

aug. 20. 07:11
 2/20 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván van. Ha nekem “nincs időm visszaírni akárkinek” egy hèten egyszer akkor az azt jelenti, hogy nem is akarok.
aug. 20. 07:13
 3/20 anonim ***** válasza:
95%
Ahogy a 2-es írja.
aug. 20. 07:42
 4/20 anonim ***** válasza:
95%

Az hogy én egy hétig ne válaszoljak, az csak úgy lehetséges, hogy látom az üzenetet, "majd válaszolok", majd kimegy a fejemből, mert többet nem mutatja az értesítések között.

Amikor kicsik voltak előfordult, mert nem lógtam a telefonon.

Most már nagyobbak.

aug. 20. 07:51
 5/20 anonim ***** válasza:
81%
Pont, mint az 1-es. Bar nekem csak egy van, plusz uton a masodik. Szerintem ez csak egy hulye kifogas. Persze az elofordulhat, hogy valakinek egy regenyt kellene irni es az eppen nem alkalmas akkor, amikor irtak, de egy miujsag-ra siman van idom.
aug. 20. 07:53
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

De van, ha szeretném, hogy legyen. Ha valakinek átlag hétköznap nem tudok legalább este visszaírni, amikor már nyugi van, akkor legalább annyit írok, hogy bocs, most nem tudok reagálni, de fogok.

Akkor van olyan, hogy napokig nem reagálok, ha nem is akarok.

aug. 20. 08:07
 7/20 anonim ***** válasza:
69%
Néha energiám nincs... csak meredek a telefonra, de nem tudom ravenni magam.
aug. 20. 08:28
 8/20 anonim ***** válasza:
72%

Nálam is inkább az fordul elő, amit a #4 írt, hogy láttam, hogy írt valaki, megnyitottam, elolvastam, esetleg még a választ is elkezdtem fogalmazni, aztán a gyerekek elhúznak onnan és a nap további részében a kezembe se kerül a telefon, aztán mire újra előveszem, már el is felejtettem és csak napokkal vagy akár hetekkel később jut eszembe, hogy hupika.

Persze előfordulhat olyan is, hogy valakinek nem akarok visszaírni, de nem úgy általánosságban, hanem adott pillanatban, 1-2 napig nincs kedvem kommunikálni vagy senkivel, vagy csak adott beszélgetéshez/témához nincs hangulatom, és azért nem írok egy ideig.

Na meg azért olyan is előfordult már, hogy nagyon sűrűek voltak a napok, tényleg nem volt időm a telefont sem elővenni, annyira összejöttek a teendők, programok, de ez azért ritka.

aug. 20. 08:29
 9/20 anonim ***** válasza:
43%
Nekem is 2 van. Sosoem volt olyan, hogy írt valaki és max fél órán belül ne válaszoltam volna.
aug. 20. 08:30
 10/20 anonim ***** válasza:
52%
2 gyerekem van, nem fordult még elő olyan, hogy legalább aznap ne válaszoltam volna, vagy nagyon max másnap reggel.
aug. 20. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!