Anyukák! 1 vagy 2 gyerek mellett tényleg nincs időtök visszaírni legalább 1 héten 1x a barátnőtöknek?
De van.
Két gyerekem van, igaz az egyik már nagyobb, a másik 2,5 éves
Napi szinten chatelek a testvéreimmel, soha nem volt és nincs olyan, hogy nincs időm visszaírni.
Ez nem azt jelenti, hogy a telefonon logók.
Pippan a telefon, megnézem, visszairok, és ennyi.
Az hogy én egy hétig ne válaszoljak, az csak úgy lehetséges, hogy látom az üzenetet, "majd válaszolok", majd kimegy a fejemből, mert többet nem mutatja az értesítések között.
Amikor kicsik voltak előfordult, mert nem lógtam a telefonon.
Most már nagyobbak.
De van, ha szeretném, hogy legyen. Ha valakinek átlag hétköznap nem tudok legalább este visszaírni, amikor már nyugi van, akkor legalább annyit írok, hogy bocs, most nem tudok reagálni, de fogok.
Akkor van olyan, hogy napokig nem reagálok, ha nem is akarok.
Nálam is inkább az fordul elő, amit a #4 írt, hogy láttam, hogy írt valaki, megnyitottam, elolvastam, esetleg még a választ is elkezdtem fogalmazni, aztán a gyerekek elhúznak onnan és a nap további részében a kezembe se kerül a telefon, aztán mire újra előveszem, már el is felejtettem és csak napokkal vagy akár hetekkel később jut eszembe, hogy hupika.
Persze előfordulhat olyan is, hogy valakinek nem akarok visszaírni, de nem úgy általánosságban, hanem adott pillanatban, 1-2 napig nincs kedvem kommunikálni vagy senkivel, vagy csak adott beszélgetéshez/témához nincs hangulatom, és azért nem írok egy ideig.
Na meg azért olyan is előfordult már, hogy nagyon sűrűek voltak a napok, tényleg nem volt időm a telefont sem elővenni, annyira összejöttek a teendők, programok, de ez azért ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!