Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! 1 vagy 2 gyerek...

Anyukák! 1 vagy 2 gyerek mellett tényleg nincs időtök visszaírni legalább 1 héten 1x a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés
aug. 20. 07:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%
Utána meg az ilyenek nyavajognak,hogy eltűntek a barátai miután gyereke lett
aug. 20. 10:02
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
Ha valaki fontos olyan nincs, hogy ne írjak vissza max 1-2 óràn belűl. Az “ elkezdtem írni fèlig aztàn kiment a fejből ès 1 hèt utàn jutott eszembe” nàlam abszolut kizàrt csak ha ignoràlom az illetőt akkor fordulhatna elő, baràtnőnèl semmikèpp.
aug. 20. 10:38
 13/20 anonim ***** válasza:
84%
De, erre van. Akkor nem szoktam még megnyitni sem, ha tudom, hogy nincs időm normálisan válaszolni. Azt meg nem csinálom soha, hogy elolvasom, de később reagálok.
aug. 20. 11:42
 14/20 anonim ***** válasza:
51%

Van.

Olyan volt, hogy megírtam az üzenetet és nem küldte el a messenger, vagy nem nyomtam rá a küldésre. Pár órával később mikor nem volt válasz ránéztem, hogy megkapta-e, és persze feltűnt, hogy el se küldtem.

De napokig...

aug. 20. 11:53
 15/20 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem mivel gyerekei vannak, neked meg még gondolom, nincsenek, a kerdesedbol ítélve, nem igazán érzi úgy, hogy sok közös témátok van még, úgymond más világ lettetek. Ezt nem azért mondom, hogy mentegessem, hiszen nem szép dolog barátokat ignoralni, de őszintén, viszonylag fiatalon lettem egyedüli anya a korábbi baráti korombol. Max felszínes beszélgetéseink vannak, mert totál más életszakaszban vagyunk már. Én ettől függetlenül beszélgetek velük, de nem ugyanaz már.
aug. 20. 12:07
 16/20 anonim ***** válasza:
56%
Simán van ilyen. Épp írnék vissza mire hisztizik a gyerek és már elis felejtettem hogy írtam valakinek.
aug. 20. 12:13
 17/20 Derjaderja ***** válasza:
37%
Én el szoktam felejteni válaszolni, néha fél év múlva írok, de akikkel messengeren tartom a kapcsolatot, azok kb ilyen szorosan (külföldre ment régi barátok, volt osztálytárs ilyesmi).
aug. 20. 12:15
 18/20 Derjaderja ***** válasza:
37%
De őszintén, nem is igazán vagyok motivált a válaszolgatásban
aug. 20. 12:19
 19/20 anonim ***** válasza:
40%
ugye nem messengeren írtál neki ? mert sajna messenger már vagy egy hónapja nem jó végpontok közti titkositás ota nem minden üzenet látszik.
aug. 20. 16:50
 20/20 anonim ***** válasza:
79%
De van, 2 gyerekem van. Max olyan fordult elő, hogy nem küldtem el, amit el akartam, de nyilván nem 1 hétig maradt úgy. Ha valaki 1 hét után nem ír vissza, nem vagy neki elég fontos.
aug. 20. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!