Melyik mese tiltólistás nálatok?
Passz ,ha bugyuta is én hagyom hogy nézze,mint pl mehet a peppa malac mert nem káros vagy ilyesmi,pocoyo tilitólistás mert túlpörgeti. Bing-et sem.nézhet mert az elszomorítka valamiért 😅
Visszanézve a mi meséink is iszonyú bugyuták voltak.
21-es valaszan felbuzdulva erdekelne, hogy nektek van idotok meseket elore megnezni, mielott megmutatjatok a gyereknek?
Kisfiam 1,5 eves es meg nem mesezik, de en nem latom hogy erre hogy a francba lenne idom 🤣🤣
Ha van szabadidom, nem meset akarok. Kizart dolog!!! 😂😂
#25, 10 perc egy rész és utána 50x akarja ugyanazt úgyis. Meg ha egy sorozatból 2-3-t láttam, már el tudom dönteni, hogy valószínűleg megfelel vagy sem.
Én még nem tudom mi lesz, mert most lett ovis, és egyelőre keveset nézett ilyeneket, úgyhogy én sem ismerem őket. Amibe belefutottam eddig, azok sajnos nem igazán az általam helyesnek tartott értékrendet képviselik. Bogyó és Babóca oké, a múltkor egy narrált Pom-pom diafilmet néztünk, az is oké. Mikor vérvételre kellett mennünk, egy csomószor megnéztünk egy (autistáknak szánt, de bárkinek jó) videót, ahol egy kislány vérvételre megy, azt sokszor kéri azóta is, nekem ez megy az agyamra már. Ezen kívül "a vonatokat" szokta kérni, de az nem rajzfilmet jelent, hanem olyat amin igazi vonatok vannak, abból nem az emberi viselkedésről tanul. És az egyik korábbi válaszoló véleményével ellentétben szerintem a Kőleves meg az Égig érő paszuly is tök jó. Olyan történeteket mondjuk szívesen látnék, ami egészséges konfliktuskezelési mintákat ad, és nem tolja túl a nemi sztereotípiákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!