2 év körüli gyerek mellett mennyit megy a TV? Mármint nem mese, hanem mondjuk film, híradó, ilyesmi?
Míg ébren van semennyit.
Alvás időben nézünk Tv-t ( ő a saját szobájában alszik).
Illetve ha ő néz tv-t, akkor kapcsoljuk be. Szereti a zenés rajzolt gyerekklippeket. Ez napi nagyon max. 2×20 perc.
Néha azért van, hogy megnézi velem a híradót, ha érdekes bejelentés, vagy hír várható, az engem is érdekel, őt is leköti amúgy. De ez ritka, mint a fehér holló.
Meg nem nez meset (majdnem 2 eves), en pedig mellette nem nezek “felnott tartalmat”, mint pl a hirado vagy akarmi mas. Nem tesz am jot a gyereknek, ha tul sok olyan dolgot hall,lat, ami nem neki valo. Es hidd el, figyelnek, allandoan.
Zenet szoktunk hallgatni, de ennyi. Akkor filmezek, filmezunk a ferjemmel, ha alszik.
7-es voltam. Azt hozzátenném, hogy nem zárom el mániákusan a képernyőtől. Szerintem ha lát egy híradást, vagy egyéb felnőtt tartalmat az hasznos is lehet számára.
Mivel nem képernyőztetjük így nagy türelme és kedve van a mesekönyvekhez is. De a zeneklippeket is végignézi. Halász Judit koncertet is szereti pl. Meg az én ritkán berakott felnőtt műsoromat sem veti meg.
Nem akarok álszent lenni a no képernyővel, mert lássa, hogy igen ez van, létezik, tud jó is lenni. Pl sokszor együtt kell énekelnem a zenei klipp előadojával, mert élvezi, ha bekapcsolódok. Nem csak zombulás van a részéről.
Egész napegy a tévé, hol ez megy benne hol az.
Lehet szaranyazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!