Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 év körüli gyerek mellett...

2 év körüli gyerek mellett mennyit megy a TV? Mármint nem mese, hanem mondjuk film, híradó, ilyesmi?

Figyelt kérdés
jún. 15. 20:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
79%
Híradót nem nézünk míg nem rakjuk le aludni. Tv annyit megy (3éves) míg 1-2 rövidebb mesét megnéz ebéd után. Rádió szokott menni főzéskor azt hallgatja ő is táncizik a zenékre.
jún. 15. 20:13
 2/25 anonim ***** válasza:
75%
Amíg ébren van, semmit, utána másik szobában nézünk esetleg valamit, de nem úgy, hogy hallja.
jún. 15. 20:16
 3/25 anonim ***** válasza:
72%
Semennyit. A mai napig fektetés után tévézünk, pedig már jócskán nagyobbak.
jún. 15. 20:17
 4/25 anonim ***** válasza:
74%
Nem vagyok szülő de nővérem nem nagyon díjazza a tvt, én régi diaveitőt vettem a kis drágának meg sok diafilmet, az én gyermekkoromban ez volt a menő, szerintem most is hasznosabb mint a tv, ez csak az én véleményem
jún. 15. 20:23
 5/25 anonim ***** válasza:
85%
Semennyit. (Mesét sem néz. Olvasunk könyvet meg diafilmet.) Fektetés után nézünk csak egy filmet, vagy sorozatot. Látom a pontozáson, hogy ez itt eretnekségnek számít, de ez van 😁
jún. 15. 20:50
 6/25 anonim ***** válasza:
74%
Semennyit, 0 kepernyos. Meset sem nez, telefont sem kap, mi sem nezunk mellette semmit. Ha elaludt, akkor a nappaliban filmezunk neha.
jún. 15. 21:01
 7/25 anonim ***** válasza:
79%

Míg ébren van semennyit.

Alvás időben nézünk Tv-t ( ő a saját szobájában alszik).

Illetve ha ő néz tv-t, akkor kapcsoljuk be. Szereti a zenés rajzolt gyerekklippeket. Ez napi nagyon max. 2×20 perc.

Néha azért van, hogy megnézi velem a híradót, ha érdekes bejelentés, vagy hír várható, az engem is érdekel, őt is leköti amúgy. De ez ritka, mint a fehér holló.

jún. 15. 21:02
 8/25 anonim ***** válasza:
53%

Meg nem nez meset (majdnem 2 eves), en pedig mellette nem nezek “felnott tartalmat”, mint pl a hirado vagy akarmi mas. Nem tesz am jot a gyereknek, ha tul sok olyan dolgot hall,lat, ami nem neki valo. Es hidd el, figyelnek, allandoan.

Zenet szoktunk hallgatni, de ennyi. Akkor filmezek, filmezunk a ferjemmel, ha alszik.

jún. 15. 21:02
 9/25 anonim ***** válasza:
61%

7-es voltam. Azt hozzátenném, hogy nem zárom el mániákusan a képernyőtől. Szerintem ha lát egy híradást, vagy egyéb felnőtt tartalmat az hasznos is lehet számára.

Mivel nem képernyőztetjük így nagy türelme és kedve van a mesekönyvekhez is. De a zeneklippeket is végignézi. Halász Judit koncertet is szereti pl. Meg az én ritkán berakott felnőtt műsoromat sem veti meg.

Nem akarok álszent lenni a no képernyővel, mert lássa, hogy igen ez van, létezik, tud jó is lenni. Pl sokszor együtt kell énekelnem a zenei klipp előadojával, mert élvezi, ha bekapcsolódok. Nem csak zombulás van a részéről.

jún. 15. 21:08
 10/25 anonim ***** válasza:
56%

Egész napegy a tévé, hol ez megy benne hol az.

Lehet szaranyazni

jún. 15. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!