Többgyermekes anyukák! Ti mit dolgoztok és mégis hogyan oldjátok meg 2,3,4 gyermek mellett? Mégis ki vállal minket mondjuk 2 gyermekkel dolgozni, ha nincs apuka, mert dolgozik reggeltől estig, nincs papa-mama.
8-16, illetve 9-17 tartó munka!
Reggel így el lehet vinni a gyereket, délután el tudod hozni a Bölcsiből Oviból.
Irodai munka, bolti állás, takarítás, tanári állás, szakács menzán, értékesítő, banki, boztosítói, közalkalmazotti állások.
De még egy közmunkás is így dolgozik!!!
Meló előtt bölcsi,ovi,meló után elhozni őket.
8-16:30-ig irodai meló
Manapsàg gyermek nélkül sem vesznek fel mindenkit!
Annyi kritériumnak kell megfelelni!
Lakjál a közelben, legyél elléggé képzett, legyen gyakorlatod, nyelvtudás, bézzél ki jól...
Hát ez egy érdekes kérdés a mai világban. Ezt régebben én is feltettem egy párszor magamnak...válasz az, hogy 8 órában segítség nélkül marha nehéz!!! Valamilyen segítség kell, ha másnem akkor, amikor beteg a gyerek.
A 8-16.00 munkaidőt írta valaki, amihez annyit fűznék, hogy akkor jó, ha a bölcsi kb. negyed vagy fél órára van a munkahelytől.Ha több akkor csak annyit, hogy nagyon 4 után már alig van gyerek, mindenki ott dolgozó már pakolászik, felmosnak stb. Én pl. az oviban azt tapasztaltam, hogy kb fél 5 után már szinte alig van gyerek. Tehát ha valaki 5 ig dolgozik, ami nem ritka, akkor szegény gyerek fél 6, 6 ig ha bent van, akkor már szinte csak a takarítónő vigyáz rá. És ezt nagyon megsínylik. Tudom. A gyerekek rosszul viselik, ha már csak ők vannak. Ezért nem értem, hogyan dolgoznak az emberek. Régen amikor én voltam gyerek, akkor még 5 kor is voltak gyerekek. És reggel 7 kor tele volt már!!!
11.01-es válaszoló vagyok.
Na pont ezért nem értem, hogy az emberek rávágják: Menj dolgozni!!! 8-4ig vagy 9-5ig. utánna menj a gyerekért!!! Ja, hogy már nincs ott senki, csak a te síró gyereked????És minden nap???Hát ez akutyát nem érdekli ám. Az első év betegségeiről nem is beszélek. 2 hét ovi 2 hét otthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!