Milyen hasonló felépítésű könyvek vannak, mint az Anna Peti Gergő sorozat?
2-4 éves gyerekeknek való könyveket keresek.
Kb. 250 oldalas, de különálló (nem folytatólagos) fejezetekből áll.
Az egyes fejezetek (kb.15-20 db/könyv) is max. 10-18 oldalasak, kevés szöveggel és rengeteg színes képpel.
A témája teljesen mindegy, nem muszáj egy család életéről szólnia, lehet állatos is vagy bármi. Csak a terjedelme meg a felépítése legyen ilyesmi.
Meg előny, ha az említett könyvekkel ellentétben még be lehet szerezni.
Hogyhogy nem azt veszed meg? 😏
Pedig épp a napokban láttam egy kihagyhatatlan ajánlatot Vinteden erre az annapetigergős 11 db használt könyvre, csekély háromszázezer forint értékben... 😅
A HÜLYÉNEK megéri.
Nincs nagyon olyan ami egybe van fűzve.
De a Maszat sorozat vagy a Boribon sorozat ilyen. Pitypang és Lili is jó.
Kicsit később (bár az én lányom már 2,5 évesen simán végig hallgatta és szerette) a Berci meg Bori könyvek.
Majd a Vadadi Adrienn óvodás könyvei.
Muszáj egybekötve? :)
Barátnőm Bori ezerszer jobb, mint az APG könyvek. Jó a nyelvezet, kedves történetek, tanító, ezer témában és mégse épül egymásra. Van vagy 50 a polcon, bár sose számoltam.
Igen, pont az a lényeg hogy egybefűzve legyen. :)
Talán még 1-2 nagyméretű Bogyó és Babócás könyv is akad, amiben több történet van, nemcsak kettő.
Vidám mesék. Miau és más vidám mesék.
Aztán van egy 5-6 részes Nagy Szofi Könyv.
A Bori könyvek olyan vékonyak hogy összefogsz 10et, azt’ meg van oldva. :D
Mesél az erdő
4-5 évesnek meg Alma Magdi
Ah megvan, vannak ezek a 2/3/4 éves lettem könyvek. Meg a 1/2/3/5/8 perces mesék vagy a Történetek 2/3/4 éveseknek.
De Bartos Erikának a Gyógypuszis könyvei is többet tartalmaznak (asszem 8-9 mese)
A Brúnóban sok a szöveg, és folytatólagos a történet.
Vannak benne történelmi részek, földrajzi leírások is.
Ettől függetlenül a 2 éves fiam imádja. Eddig 2 Balatonos kötet van meg, és minden nap olvassuk.
Mellé persze az összes Anna, Peti és Gergőt is. Mondjuk szerencsére nem 300 ezerért vettem. :D
A lányom is imádta, ő most 13 éves. Amikor ő kicsi volt, 2000 Ft körül ment egy kötet.
A Bogyó és Babócákat mostanában hanyagolja, kivéve a nagy könyvet, a Mesék a pöttyös házból-t.
A Gyógypuszi könyvek is nagy kedvenc nálunk. Igazából az összes Bartos Erika. :)
Boribon már nem köti le például.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!