Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan megy a "nyilvános...

Hogyan megy a "nyilvános pisilés" szobatisztuló kislányoknál?

Figyelt kérdés

Egészen jól haladunk a bilizéssel, így felmerült a kérdés, hogy kislányokkal nyilvános helyen vajon hogyan is kellene intéznünk majd a pisit-kakit. Nyilván sok olyan hely van, ahol még papír, vagy zacskó ülőkével sem szívesen ültetném a wc-re, de akkor ti hogy csináljátok?

Vagy mondjuk hogyan tanítottàtok meg a guggolva pisilést (kirándulásnál pl.)?

Minden hasznos tanácsot köszi, mert én most teljesen fogalmatlannak érzem magam. :D

júl. 3. 12:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
Vonatnál ugyanezt megtudjátok tenni az állomáson, mielőtt felszálltok a vonatra, szintén valami bokor vagy fa takarásában. vagy hasonló. Meg mikor leszálltok a vonatról. 2-3 órát meg azért bírjon ki egy épp szobatisztuló gyerek is, ha előtte psiilt.
júl. 3. 21:55
 22/23 A kérdező kommentje:
Ezt a "bírd ki" dumát nem annyira szeretem. Én extra gyakran járok pisilni gyerekkorom óta. Nem állapították meg konkrét okát, de gyerekként rengeteget hallgattam, hogy "kibírod, még nekünk sem kell", ami miatt jónéhány hosszabb utunk borzasztó élmény maradt. Nyilván emiatt nekem pszichés bekattanás, hogy én ezt nem teszem a gyerekemmel. Ettől függetlenül azért remélem, hogy tényleg simán bírni fogja 2-3 órákat. :)
júl. 4. 07:55
 23/23 anonim ***** válasza:
72%

A lányom jobban bírja, mint én.

Legutóbb a 3,5 órás vonatúton bejelentette ugyan, hogy pisilnie kell. Nem, nem fér el egy bili az IC mosdóban. Oldalazva alig fértünk be ketten. Nagy nehezen letakarítottam a wc-t, felraktam az ülőke takarót, majd kijelentette hogy ő inkább hazaviszi, ez undorító, úgyhogy végül csak én pisiltem. Az állomástól még fél óra volt haza, kibírta. Addigra nekem már megint kellett, pedig ő ivott többet, én próbáltam nem inni, hogy ne kelljen kimenni.

Nyilvánosan egyébként soha az életben nem kellett megpisiltetnem. Később lett szobatiszta, de akkorra olyan stabilan, hogy soha nem kellett soha szaladni, mindig elértünk valami normálisabb helyre.

júl. 4. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!