Hogyan megy a "nyilvános pisilés" szobatisztuló kislányoknál?
Egészen jól haladunk a bilizéssel, így felmerült a kérdés, hogy kislányokkal nyilvános helyen vajon hogyan is kellene intéznünk majd a pisit-kakit. Nyilván sok olyan hely van, ahol még papír, vagy zacskó ülőkével sem szívesen ültetném a wc-re, de akkor ti hogy csináljátok?
Vagy mondjuk hogyan tanítottàtok meg a guggolva pisilést (kirándulásnál pl.)?
Minden hasznos tanácsot köszi, mert én most teljesen fogalmatlannak érzem magam. :D
Guggolva pisilést simán megmutattam neki és segítettem. Mármint nem úgy mutattam, hogy demonstráltam, hanem érted :D Hogy tegye így a lábát, ennyire húzza le a bugyit, így húzza el az útból, ilyesmi.
A nyilvános vécéknél meg ahol annyira durva a helyzet, hogy nem merném ráültetni, azt szoktam csinálni, hogy felhajtom (lábbal) az ülőkét, hogy azért tovább ne rontsunk már a helyzeten, aztán felemelem és tartom a térde alatt meg a hátát, hogy kvázi ülő helyzetben lebegtetem felette. Mint ahogyan én is "lebegnék", csak nekem legalább a lábam leér a földre :D Nem azt mondom, hogy nem ér fel egy edzéssel, de az az évi pár alkalom, amikor erre szükség van, simán kibírható. Szerintem.
1# Tééényleg, valami hasonló pozíció rémlik nekem is gyerekkoromból. :D Köszi!
Az utazó bili ötletét is köszi, azt több helyen olvastam már, beszerzünk egyet.
2# Most még bugyipelenkában van és gyakoroljuk a bilizést, igen. De felteszem nem marad ez így örökre és eljön az idő, amikor már felesleges lesz a pelus. Nem tudhatom, hogy 2 hét múlva, vagy fél év múlva, ezért is szeretném elkezdeni gyűjteni az ötleteket.
Én is ölben tartottam, ahogy az első írta, nyáron 40 fokban autópálya wc-nél egy élmény :D
Most már felnőttként is mindig van a táskámban egy pumpás adagoló, amiben fertőtlenítő folyadék van, azzal mindig lefújom az egész wc-t ülőkét, csészét, kívül belül, letörlöm az ülőkét, plusz még papírt is dobok a wc-csészébe a felszálló bacik ellen, és így ráülhetnek. -lekopogom eddig nem kaptunk el semmit.
Az összehajtható bilihez adnék egy tippek. Én eddig csak olyannal találkoztam aminek a betétjét nem lehet cserélni így elég drága mulatság.
Vegyél elő egy pelenkát vágj ki belőle egy jó nagy nedvszívó részt ami belefér a bilibe és arra pisiljen. Így csak azt kell kidobni.
Pár darab mindig van nálam hozzá.
"nyáron 40 fokban autópálya wc-nél egy élmény"
Egy mezei autópálya pihenőben nem egyszerűbb simán odakint pisiltetni valami félreeső helyen, mint bemenni a retkes mosdóba?
"Vegyél elő egy pelenkát vágj ki belőle egy jó nagy nedvszívó részt ami belefér a bilibe és arra pisiljen. Így csak azt kell kidobni."
Hülyeség, ha szétvág egy pelenkát, széthullik az egész vatta, meg borítás, átmegy rajta a pisi a bilibe, szarnak a pofon esete...
Amúgy nem lehetne befogni erre a célra egy utazó WC szűkítőt? Az végülis tiszta, hiszen ti hozzátok. Ráteszitek a WCre, ráül, pisil/kakil, aztán anya megtörli a wc szűkítő alját és mehet vissza a zacskóba.
Vannak ilyen kisebb fajták, szerintem egy hátizsákba belefér.
Nekem még nem született meg a gyerekem egyébként, csak nagyon foglalkoztat hogy megy ez később. :D Ez csak egy tipp, érdekelne, hogy mennyire kivitelezhetető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!