Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan megy a "nyilvános...

Hogyan megy a "nyilvános pisilés" szobatisztuló kislányoknál?

Figyelt kérdés

Egészen jól haladunk a bilizéssel, így felmerült a kérdés, hogy kislányokkal nyilvános helyen vajon hogyan is kellene intéznünk majd a pisit-kakit. Nyilván sok olyan hely van, ahol még papír, vagy zacskó ülőkével sem szívesen ültetném a wc-re, de akkor ti hogy csináljátok?

Vagy mondjuk hogyan tanítottàtok meg a guggolva pisilést (kirándulásnál pl.)?

Minden hasznos tanácsot köszi, mert én most teljesen fogalmatlannak érzem magam. :D

júl. 3. 12:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%

Guggolva pisilést simán megmutattam neki és segítettem. Mármint nem úgy mutattam, hogy demonstráltam, hanem érted :D Hogy tegye így a lábát, ennyire húzza le a bugyit, így húzza el az útból, ilyesmi.

A nyilvános vécéknél meg ahol annyira durva a helyzet, hogy nem merném ráültetni, azt szoktam csinálni, hogy felhajtom (lábbal) az ülőkét, hogy azért tovább ne rontsunk már a helyzeten, aztán felemelem és tartom a térde alatt meg a hátát, hogy kvázi ülő helyzetben lebegtetem felette. Mint ahogyan én is "lebegnék", csak nekem legalább a lábam leér a földre :D Nem azt mondom, hogy nem ér fel egy edzéssel, de az az évi pár alkalom, amikor erre szükség van, simán kibírható. Szerintem.

júl. 3. 12:33
 2/23 anonim ***** válasza:
28%
Ha csak most tanulja a bilizést, akkor kirándulásnál, hosszabb utcai mászkálásnál inkább pelenkát adnék még rá. Adott esetben vendégségbe menetelnél is, hátha későn szól és addigra bepisil.
júl. 3. 12:34
 3/23 anonim ***** válasza:
66%
Ilyesmit vittünk magunkkal: [link]
júl. 3. 12:45
 4/23 A kérdező kommentje:

1# Tééényleg, valami hasonló pozíció rémlik nekem is gyerekkoromból. :D Köszi!

Az utazó bili ötletét is köszi, azt több helyen olvastam már, beszerzünk egyet.

2# Most még bugyipelenkában van és gyakoroljuk a bilizést, igen. De felteszem nem marad ez így örökre és eljön az idő, amikor már felesleges lesz a pelus. Nem tudhatom, hogy 2 hét múlva, vagy fél év múlva, ezért is szeretném elkezdeni gyűjteni az ötleteket.

júl. 3. 13:01
 5/23 anonim ***** válasza:
66%

Én is ölben tartottam, ahogy az első írta, nyáron 40 fokban autópálya wc-nél egy élmény :D

Most már felnőttként is mindig van a táskámban egy pumpás adagoló, amiben fertőtlenítő folyadék van, azzal mindig lefújom az egész wc-t ülőkét, csészét, kívül belül, letörlöm az ülőkét, plusz még papírt is dobok a wc-csészébe a felszálló bacik ellen, és így ráülhetnek. -lekopogom eddig nem kaptunk el semmit.

júl. 3. 13:22
 6/23 anonim ***** válasza:
70%

Az összehajtható bilihez adnék egy tippek. Én eddig csak olyannal találkoztam aminek a betétjét nem lehet cserélni így elég drága mulatság.

Vegyél elő egy pelenkát vágj ki belőle egy jó nagy nedvszívó részt ami belefér a bilibe és arra pisiljen. Így csak azt kell kidobni.

Pár darab mindig van nálam hozzá.

júl. 3. 13:36
 7/23 anonim ***** válasza:
43%

"nyáron 40 fokban autópálya wc-nél egy élmény"

Egy mezei autópálya pihenőben nem egyszerűbb simán odakint pisiltetni valami félreeső helyen, mint bemenni a retkes mosdóba?

júl. 3. 14:48
 8/23 anonim ***** válasza:
72%

"Vegyél elő egy pelenkát vágj ki belőle egy jó nagy nedvszívó részt ami belefér a bilibe és arra pisiljen. Így csak azt kell kidobni."

Hülyeség, ha szétvág egy pelenkát, széthullik az egész vatta, meg borítás, átmegy rajta a pisi a bilibe, szarnak a pofon esete...

júl. 3. 14:49
 9/23 anonim ***** válasza:
0%
Próbáld ki...nekünk bejött
júl. 3. 14:51
 10/23 anonim ***** válasza:
73%

Amúgy nem lehetne befogni erre a célra egy utazó WC szűkítőt? Az végülis tiszta, hiszen ti hozzátok. Ráteszitek a WCre, ráül, pisil/kakil, aztán anya megtörli a wc szűkítő alját és mehet vissza a zacskóba.

[link]

Vannak ilyen kisebb fajták, szerintem egy hátizsákba belefér.

Nekem még nem született meg a gyerekem egyébként, csak nagyon foglalkoztat hogy megy ez később. :D Ez csak egy tipp, érdekelne, hogy mennyire kivitelezhetető.

júl. 3. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!