A kisebb gyerekek régen is ennyit ordítottak nyilvános helyeken, mondjuk 30-40 évvel ezelőtt, vagy a mostani hozzáállás a szülők részéről változott meg ennyire, hogy megtehetik bárhol?
Igen, csak akkor még nem voltak ilyen idegbeteg a felnőtteknek és kibírták.
Engem meg a hordákban közlekedő turisták zavarnak,akik annyira se tudnak viselkedni, mint egy 2 éves gyerek. Aztán mégis ott vannak mindenhol.🤷🏼♀️
Ordítva röhögnek zabálás közben, mint egy disznó, a járdán úgy kell nekik könyörögni, hogy ne kelljen már az autók között szambázni, ha éppen jársz a JÁRdán. Bárhol megállnak előtted és nem zavarja őket, ha átesel rajtuk. Mintha az összes fogyatékos lenne.
Múltkor a mozgólépcsőn ment előttem egy nő. Húzta maga után a bőröndjét, ami pont olyan széles volt, mint a mozgólépcső. Ahogy leszállt és lekerült a bőrönd is, egy tapodtat se mozdult, ott bámészkodott, hogy hol van. Ha nem lépek vissza, átesek a k.rva bőröndjén meg rajta is 8 hónapos terhesen. A mozgólépcső nyilván hungarikum, náluk tuti nincs, azért nem tudja használni🙄
Gyerekkel legalább van kísérő, aki segít, hogy ilyen ne forduljon elő, de ezeket a fogyikat senki nem őrzi.
#3!#4! Dehát én is ezt mondom!😂 A felnőttek lettek hülyébbek.
A csecsemők mindig is sírással tudták jelezni, ha bajuk van, sise tudtak pár hónaposan beszélni. A gyereksírás meg mindig volt, akit zavart.(Eleve ügy vagyunk összerakva, hogy zavarjon, hogy meg akarjuk oldani a nyűgjét.) Max.nem vitték BÁRHOVÁ, mert eleve nem volt ennyi hely, ahova vitték volna.
Biztos, ki tudja.
Nekem két éves a gyerekem, és van, hogy elkezd hisztizni pl a boltban, de ez nagyon ritka.
Engem jobban zavarnak a nyuggerek (maradjunk a boltnal)akik képesek fellökni annyira rohannak az akciós áruért.
Félnek, hogy nem jut nekik , hogy éhen fognak pusztulni...
Tesóm 35 éve is fetrengett a bolt padlóján…én mem
Nekem 4 van, nem szoktak nyilvános helyen ordítani ( nah otthon azért de.. )
Szerintem ez gyerekfüggő, nem csak nevelésé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!