Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kisebb gyerekek régen is...

A kisebb gyerekek régen is ennyit ordítottak nyilvános helyeken, mondjuk 30-40 évvel ezelőtt, vagy a mostani hozzáállás a szülők részéről változott meg ennyire, hogy megtehetik bárhol?

Figyelt kérdés
Engem eléggé idegesít, hogy bárhová megyek szinte mindenütt torka szakadtból üvölt egy gyerek. Járműveken, utcán, boltban, éttermekben. Nem tudsz úgy menni sehová, hogy ne kelljen hallgatni az artikulálatlan visítozást valahol vagy csak nagy szerencsével. Nem vagyok gyerek ellenes, ne értsétek félre de ez az egy része a dolognak azért zavar.

jún. 22. 16:01
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
61%

Igen, csak akkor még nem voltak ilyen idegbeteg a felnőtteknek és kibírták.

Engem meg a hordákban közlekedő turisták zavarnak,akik annyira se tudnak viselkedni, mint egy 2 éves gyerek. Aztán mégis ott vannak mindenhol.🤷🏼‍♀️

Ordítva röhögnek zabálás közben, mint egy disznó, a járdán úgy kell nekik könyörögni, hogy ne kelljen már az autók között szambázni, ha éppen jársz a JÁRdán. Bárhol megállnak előtted és nem zavarja őket, ha átesel rajtuk. Mintha az összes fogyatékos lenne.

Múltkor a mozgólépcsőn ment előttem egy nő. Húzta maga után a bőröndjét, ami pont olyan széles volt, mint a mozgólépcső. Ahogy leszállt és lekerült a bőrönd is, egy tapodtat se mozdult, ott bámészkodott, hogy hol van. Ha nem lépek vissza, átesek a k.rva bőröndjén meg rajta is 8 hónapos terhesen. A mozgólépcső nyilván hungarikum, náluk tuti nincs, azért nem tudja használni🙄

Gyerekkel legalább van kísérő, aki segít, hogy ilyen ne forduljon elő, de ezeket a fogyikat senki nem őrzi.

jún. 22. 16:24
 2/47 anonim ***** válasza:
88%
A gyerekek mindig is hamgosak voltak, és mindig is volt, akit ez zavart. És míg lesznek emberek, ez mindig így lesz.
jún. 22. 16:29
 3/47 A kérdező kommentje:
Értem de anno is ennyi hiszti volt vagy jobban fogták őket? Engem pl anyám ha márt nagyon át estem a ló túloldalára azért megkínált egy sallerral. 80-as évek. Igazából így utólag tökre megértem. Nem vertek soha de ha muszáj volt azért egy lazább pofonnal mindig jelezték, hogy állítsam le magamat.
jún. 22. 16:37
 4/47 anonim ***** válasza:
35%
1ess a bőrönd kivételével kb ugyan ezt csinálják a gyerekek is, és ki őrzi őket? Anyuci aki nem mer a gyerekre szólni nehogy sérüljön a kis lelke?
jún. 22. 16:47
 5/47 anonim ***** válasza:
71%

#3!#4! Dehát én is ezt mondom!😂 A felnőttek lettek hülyébbek.

A csecsemők mindig is sírással tudták jelezni, ha bajuk van, sise tudtak pár hónaposan beszélni. A gyereksírás meg mindig volt, akit zavart.(Eleve ügy vagyunk összerakva, hogy zavarjon, hogy meg akarjuk oldani a nyűgjét.) Max.nem vitték BÁRHOVÁ, mert eleve nem volt ennyi hely, ahova vitték volna.

jún. 22. 17:02
 6/47 anonim ***** válasza:
88%
Régen nem volt ennyi nyilvános hely. A gyerekek szigorúbban voltak fogva, az iskolában is jobban fegyelmezték őket. Nem volt ennyi problémás gyerek sem.Aztán felnőtt egy generáció, akiket már a tv elé ültettek, nem foglalkoztak velük. Ma már ők a szülők, akik nem is akarják sem nevelni, sem korlátozni a gyerekeket.
jún. 22. 17:14
 7/47 anonim ***** válasza:
59%

Biztos, ki tudja.

Nekem két éves a gyerekem, és van, hogy elkezd hisztizni pl a boltban, de ez nagyon ritka.

Engem jobban zavarnak a nyuggerek (maradjunk a boltnal)akik képesek fellökni annyira rohannak az akciós áruért.

Félnek, hogy nem jut nekik , hogy éhen fognak pusztulni...

jún. 22. 17:23
 8/47 anonim ***** válasza:
87%

Tesóm 35 éve is fetrengett a bolt padlóján…én mem

Nekem 4 van, nem szoktak nyilvános helyen ordítani ( nah otthon azért de.. )

Szerintem ez gyerekfüggő, nem csak nevelésé.

jún. 22. 17:42
 9/47 anonim ***** válasza:
62%
Re komment: amikor veréssel halgattatták el a gyerekeket, az nem nevelés volt, hanem bántalmazás és megfélelmítés. Sokaknál működött, mégsem hasznos. Akkor inkább legyen ricsaj.
jún. 22. 17:43
 10/47 anonim ***** válasza:
71%
Felnőtt egy-két generáció, akinek még kuss volt a neve, felpofozták, ha nem engedelmeskedett, és nem számítottak az érzései. Belőlük lett a sok depressziós, alkoholista. Akik túl tudtak lépni ezen, azok próbálják máshogy nevelni a gyerekeiket, akik nem, azokat meg irritál, hogy a mai gyerekeknek már lehetnek érzéseik.
jún. 22. 18:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!