Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kisebb gyerekek régen is...

A kisebb gyerekek régen is ennyit ordítottak nyilvános helyeken, mondjuk 30-40 évvel ezelőtt, vagy a mostani hozzáállás a szülők részéről változott meg ennyire, hogy megtehetik bárhol?

Figyelt kérdés
Engem eléggé idegesít, hogy bárhová megyek szinte mindenütt torka szakadtból üvölt egy gyerek. Járműveken, utcán, boltban, éttermekben. Nem tudsz úgy menni sehová, hogy ne kelljen hallgatni az artikulálatlan visítozást valahol vagy csak nagy szerencsével. Nem vagyok gyerek ellenes, ne értsétek félre de ez az egy része a dolognak azért zavar.

jún. 22. 16:01
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
78%

22es, vagy ugye vannak szülők akik nem mernek rászólni se a gyerekre hogy a kis lelke ne sérüljön, és belőlük lesznek azok a felnőttek akiket mindenki utál és létezésük felér egy környezetszennyezéssel.

Mióta elterjedt a liberális nevelés egyre több mauglit szabadítanak ki a normális emberek közé.

Múltkor pl repülőn ugrálta, brümmögte és nyikorogta végig az utat egy gyerek, jó hangosan persze, mikor megkértük csodás szülőjét, hogy ugyan szóljon már a porontyára a 4 órás út alatt, csak annyi volt a válasz, miért ne tehetné, játszik, tanul, míg nem veszélyezteti a másik épségét, addig bármit tehet. Végül is csak kb 200 ember útját vágta tönkre..

jún. 23. 05:45
 22/47 anonim ***** válasza:
73%

Azér egy két segreveréstől nem lesz bántalmazó a szülő és a gyerek se lesz lelkisérült. Én is kaptam 😆 és írok ezt úgy, hogy lányom sose kapott.

A gyerekek ilyenek, de a szülő azért van ott, hogy nevelje.

Lányom egy játszótéren had hangoskodjon már ugyan úgy ahogy az utcánkba is kimegy és hallani őket. De egy boltba ne vonyítson.

Amúgy vannak már gyerek mentes helyek is...

jún. 23. 07:39
 23/47 A kérdező kommentje:
Igen, a liberalizmus az sok mindent tönkre vágott! Annyira elérzékenyítik a társadalmat, hogy gyakorlatilag egy életképtelen, fegyelmezetlen réteg jön létre akik csak a saját fejük után mennek bármit is mondanak nekik. Semmi sem tilos mert azt szokták meg, hogy nincsenek következmények. A gyerek nyugodtan kitombolhatja magát akár egy étterem közepén ötven ember szeme láttára mert úgyis csak egy ejnye bejnye lesz a retorzió. Viszont ha ilyenkor a szülőtől kap egy jól irányzott sallert akkor abba fogja hagyni és jó eséllyel legközelebb már nem kell a pofonhoz nyúlni. Szerintem ez teljesen természetes indokolt esetben, pl egy hisztirohamnál amikor már semmit nem használ a szép szó. Vannak helyek a világon ahol tíz évesen már egy AK-t nyomnak a gyerek kezébe és elküldik embert ölni.. ehhez képest igazán nem értem mit picsognak egyesek egy-két atyai pofon miatt. Több ezer évig bevált a módszer de most mindenki hirtelen hiperérzékeny lett mert most éppen ez a trend. Hát majd egyszer elmúlik ez is!
jún. 23. 07:45
 24/47 anonim ***** válasza:
58%
Ma szerintem sokkal több idegileg túlterhelt, sajátos nevelési igényű problémás gyerek van, és divat lett nem is nevelni őket, szóval sajnos szerintem egyre több ilyen lesz.
jún. 23. 08:16
 25/47 anonim ***** válasza:
87%
Régen simán otthonhagyták a kiságyban a másfél évest, amíg anyu leszaladt a közértbe. Ma már ez elképzelhetetlen, ezért találkozol többször kicsikkel. Azok meg sírnak, és hisztiznek, mert az a dolguk. Csak régen többet csinálták a négy fal között.
jún. 23. 09:37
 26/47 anonim ***** válasza:
47%

25ös, ha tudom hogy hisztis meg sírós a gyerekem nem viszem boltba meg étterembe ahol zavarja a többi embert. Ma már lehet online rendelni a nagybevásárlást.

ha valaki szólni mer hogy ugyan nevelje már meg a gyerekét még ő van felháborodva.

jún. 23. 09:52
 27/47 anonim ***** válasza:
69%

#23! "Viszont ha ilyenkor a szülőtől kap egy jól irányzott sallert akkor abba fogja hagyni és jó eséllyel legközelebb már nem kell a pofonhoz nyúlni."

Láttál te már ilyet? Elárulom, még jobban ordít.

#26! Kezdetben mindenkinek sírós a gyereke, mivel mint írtam, úgy kommunikál. Nonszensz, hogy egy felnőtt ember 2-3 évre bezárja magát és boltba se menjen ki. De most, hogy tudod, lehetnek a boltban sírós gyerekek és téged zavar, maradj otthon, lehet online is rendelni🤷🏼‍♀️ Jaaa, neked már nem jó, csak másnak kell, mert TE azt mondod?

Amúgy nem tudom, hova jártok ti. Én szinte minden nap megyek boltba és úgy kb.fél órát sorba is kell állni. Nem tudom, mikor láttam utoljára üvöltő gyereket, de szerintem évi 0 és 2 között fordul elő. Részegen üvöltő külföldit minimum hetente, lábamon banyatankot áthúzó öregasszonyt havonta. Ugyanez a 2 csoport kerget az őrületbe azzal, hogy konkrétan a fülembe liheg, mert akkor biztos előbb sorra kerül. Engem ezek idegesítenek. Rendeljenek online😂

jún. 23. 10:10
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Az ember azt veszi észre leginkább ami frusztrálja vagy amire fókuszál.. Az jön be legtöbbet az életébe. Ezentúl én is megpróbálom full levegönek nézni az összes gyereket. Hátha akkor elkerülnek az idegörlő szizuációk.
jún. 23. 10:16
 29/47 anonim ***** válasza:
Szituációk*
jún. 23. 10:17
 30/47 anonim ***** válasza:
60%

Ha hisztizik a gyerek hagy hisztizzen.

Majd abbahagyja

A többi ember sem hal bele öt percbe.

Biztos nem fogok bezarkozni azért mert a gyereknel néha elszakad a cérna és rájön az öt perc

Ennyi erővel akiket ez zavar, azok se menjenek sehova.

Ha pl egy étterem nem emeli ki konkrétan, hogy gyerekeket bevinni tilos, jogom van nekem is ott lenni a gyerekemmel.

Akit zavar a gyerek hang menjen gyerek mentes étterembe, szállodába.

(Még mielőtt belém állna valaki, a gyerekem tud viselkedni, de van, hogy elszakad nála a cérna.Biztos nem fogom utni vágni hogy csendben legyen.)

jún. 23. 10:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!