Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kisebb gyerekek régen is...

A kisebb gyerekek régen is ennyit ordítottak nyilvános helyeken, mondjuk 30-40 évvel ezelőtt, vagy a mostani hozzáállás a szülők részéről változott meg ennyire, hogy megtehetik bárhol?

Figyelt kérdés
Engem eléggé idegesít, hogy bárhová megyek szinte mindenütt torka szakadtból üvölt egy gyerek. Járműveken, utcán, boltban, éttermekben. Nem tudsz úgy menni sehová, hogy ne kelljen hallgatni az artikulálatlan visítozást valahol vagy csak nagy szerencsével. Nem vagyok gyerek ellenes, ne értsétek félre de ez az egy része a dolognak azért zavar.

jún. 22. 16:01
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%
27es hidd el, ha nem boltban dolgoznék be nem tenném a lábam :-D
jún. 23. 10:35
 32/47 anonim ***** válasza:
41%

30as akkor az se zavarna ha odamennék és képen törölném a neveletlen hisztizős kis szörnyszülötted? Hiszen csak egy pofon ennyibe nem fog belehalni:-D

Jogod van nevelni a gyereked, nekünk meg jogunk van nem visításukat hallgatni mert anyxuci szetrint oollyaaan ééédesen üvölt. Aki képtelen normálisan gyereket nevelni tartson macskát mindenki jobban jár.

Oké, ne üsd vágd de viseled el hogy mindenki gyűlölni fog téged és a neveletlen kis görcsöt.

jún. 23. 10:38
 33/47 A kérdező kommentje:

27#

Nem az 1-2 évesekkel van a gond, hogy sír hanem a kicsit nagyobbakkal, akik már elvileg értelmesek és meg kéne érteniük, hogy léteznek bizonyos szabályok amiket ha tetszik ha nem be kellene tartaniuk.

jún. 23. 10:39
 34/47 anonim ***** válasza:
53%

#31! Az mondjuk jogos, de akkor talán nem megfelelő munkát választottad. Van egy csomó olyan, ahol nincsenek gyerekek.

#27! Bocs, de korosztályt nem írtál. Én nagyobb kölyköket végképp nem hallok üvölteni.

#32! "akkor az se zavarna ha odamennék és képen törölném a neveletlen hisztizős kis szörnyszülötted? Hiszen csak egy pofon ennyibe nem fog belehalni"

Szerintem sehol nem írt ilyet. Természetesen nincs jogod, azt önbíráskodásnak és testi sértésnek hívják. Ahogy nekem sincs jogom csapkodni az öregasszonyokat, még akkor se, amikor ő konkrét fizikai fájdalmat okozott azzal, hogy áthúzta a lábamon a banyatankot.

"Oké, ne üsd vágd de viseled el hogy mindenki gyűlölni fog téged és a neveletlen kis görcsöt."

Na, ehhez van jogod. Gyűlöld nyugodtan. Senkit nem érdekel, senki nem is kérte, hogy szeresd.

jún. 23. 10:56
 35/47 anonim ***** válasza:
37%
Gyűlöld nyugodtan. Hamar megöregszel te is és mindenki gyűlölni fog, mert a társadalom bosszanto terhe leszel.
jún. 23. 12:46
 36/47 anonim ***** válasza:
38%
35 pont mint most a te gyereked?
jún. 23. 12:50
 37/47 anonim ***** válasza:
46%
Én gyűlölöm a gyerekeket, a felének kb semmi keresnivalója nem lenne a társadalomban. Gonosz,aljas patkányok. Akik jól neveltek és kedvesek,azokból viszont sokkal több kéne.
jún. 23. 13:00
 38/47 anonim ***** válasza:
97%

30-40 éve is tudtak hangoskodni a gyerekek és akkor is voltak, akik ezért morogtak. A nevelésben máshol voltak a hangsúlyok, de mi sem azért viselkedtünk, mert be lettünk volna tojva a szülői pofonoktól. Az már régen rossz, ha egy gyerek összerezzen ha a szülő felé nyúl. Akkor is voltak alapjáraton hangos gyerekek és neveletlenek is. A következetesség nem korfüggő. Bevásárlóközpont és hasonlók mondjuk pont nem nagyon voltak.

Ha te mindenhol torka szakadtából ordító gyerekeket látsz, akkor vagy párhuzamos univerzumban élünk vagy az van, amit 28-as írt: "Az ember azt veszi észre leginkább ami frusztrálja vagy amire fókuszál." Épp barátokkal kirándultunk, amikor az egyikük elkezdett hangosan morogni, hogy nem igaz, hogy nem nevelik meg, milyen idegesítő stb. Körülnéztem, hogy mi. Mint kiderült, egy hisztiző gyereken akadt ki, amit én fel sem vettem. Csodálkozott, mondtam neki, hogy ha nem hozzám tartozik, akkor minek foglalkozzak vele (szabad téren voltunk és legalább egy 20-30 méterre tőlük).

jún. 23. 15:46
 39/47 anonim ***** válasza:
68%
36- te készen jöttél ki anyádból amúgy? Biztos egy idegesitő kis tapló voltál, mint most.
jún. 23. 15:59
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, ránk ránkszóltak a szüleink, ha túl hangosak voltunk, mert szerencsére voltak annyira intelligensek hogy tudták nem csak mi vagyunk a világon.

Itt inkább az a probléma, hogy minden IQ-nuku humanoid szaporodik és azt hiszik, hogy másoknak kötelessége elviselni a neveletlen kölkét. Mert egyszerűbb letudni annyival, hogy "a gyerekek hangosak", mint nevelni.

Nekem is van kettő (három és öt éves), érdekes...egyik sem állat. Nem zavarnak másokat.

Engem sem ütöttek meg soha és én sem ütöttem meg soha a gyerekeimet. Mégis tudnak úgy játszani a kertben/strandon vagy bárhol, hogy nem visszhangzik tőlük a környék és megértik, hogy mások is léteznek a Földön rajtuk kívül.

De én nem akarok önző kis ganékat nevelni, szóval ez az én véleményem. Csak az ilyen anyukákon látom mennyire vérig vannak sértve, amikor valaki rájuk szól, hogy hallgattassa már el a gyerekét, mert senki nem kíváncsi az óbégatásra.

És nyilván nem a csecsemőkről van szó, akik még sírással kommunikálnak, hanem az artikulátlanul üvöltöző, agyament gyerekekről...

jún. 23. 19:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!