Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kamasz fiam nem akar nyilván...

A kamasz fiam nem akar nyilvános helyen pisilni, mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Azt mondja a nyilvános wc gusztustalan állapotban van, ki tudja ki járt előtte ott, mit fogdosott össze. Fánál nem akarja csinálni, azt mondja ő nem egy kutya hogy fákat pisiljen le.

Ha nyaralunk a szállodában és a rokonoknál hajlandó pisilni. Vendégsében is elmegy saját magától pisilni.

Túráknál, rendezvényeken vagy hosszabb kocsiutaknál inkább órákig visszatartja és sietni kell vele haza vagy a hotelbe.

Tegnap mentünk haza és meg akartunk állni a Mekinél vacsorázni de annyira kellett pisilnie és annyira nem akart a Mekiben pisilni hogy először haza kellett mennünk, leraktuk a ház előtt és utána visszamentünk a Mekibe. Azt se tudta kivárni hogy elvitelre kérjük az ételt a kocsiból az ablaknál. Azt mondta nem fogja kibírni és nem akar bepisilni.

Balesete nem szokott lenni, szerencsére mindig időben hazaérünk vele.

Próbálkoztunk szigorral de mérges lett. Mondtuk neki a pihenőnél hogy addig nem megyünk tovább amíg nem pisil de makacs volt.

Nem tisztaságmániás otthon, nem is rendetlen.

2022. júl. 5. 00:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
48%
Én egyszer tuti tullepnem vele a határt. Például nem tettem volna ki a neki előtt otthon. Vagy bemegy és elintezi ott (fiú, rá se kell ülnie, mitől fél?) vagy akkor be a gatyába.
2022. júl. 5. 00:13
 2/20 anonim ***** válasza:
48%
Valószínűleg titeket tesztel. Én bevittem volna. Ha tényleg ennyire kell neki, biztos elmegy ott. Ha nem és bemegy a gatyába akkor tanul az esetből.
2022. júl. 5. 00:25
 3/20 anonim ***** válasza:
70%
Nem mindenki szeret nyilvànos helyen wct hasznàlni. Fogadd el, hogy neki ez túl koszos. Otthon elmegy, ismerősöknèl elmegy, neki undorìtó helyen mem.
2022. júl. 5. 01:03
 4/20 anonim ***** válasza:
82%
Pisil a piszoárba és utána kézfertőtlenítővel áttörli a kezeit. Ha pedig ráül a deszkára akkor előtte rakjon WC papírt rá és utána újfent kezmosas után kezfertőtlenito. Ha neki ez nem megy akkor ledobom a nagyihoz és nem jön nyaralni ... meg van alkoholos törlőkendő, wc-hez azt is használhatja🤦‍♀️
2022. júl. 5. 01:53
 5/20 anonim ***** válasza:
82%

Miért lettem nullára pontozva? Én sem szeretem a nyilvános wcket, viszont vészhelyzet esetén elmegyek, ha nincs, akkor elintézem a bokorban - és szerintem egy normális ember így csinálja. Még a kórházban látogatás után is elmentem nőként, pedig ott tényleg a levegőt is vissza kellett tartanom, de dönthettem, hogy vagy ez vagy bemegy. Meg azért egy gyorséttermi wc nem úgy néz ki mint például egy elhagyatott, sosem takarított nyilvános wc, ahol a deszka a kagyló mellett hever kettétörve. És azt se felejtsük el, hogy nem mindegyik nyilvános wc néz így ki.

Szóval ha a helyzet úgy kívánja, elmegy az ember ott ahol éppen tud, és igen, már az egész szituáció nevetséges. Állandóan hazaszaladnak a tizenéves fiút megpisiltetni...

Mi lesz a gyerekkel ha majd, teszem azt, üzleti útra kell mennie? Pelenkában megy? :D

Mondom, ha tényleg nagyon kell neki, nincs az a tizenéves aki ne menne automatikusan az első útbaeső wcre. Ha meg bemegy neki akkor megtanulja, hogy legközelebb menjen akkor amikor van rá lehetősége.

2022. júl. 5. 02:25
 6/20 anonim ***** válasza:
79%

Próbálkoztunk szigorral de mérges lett. Mondtuk neki a pihenőnél hogy addig nem megyünk tovább amíg nem pisil de makacs volt.

Itt a probléma szerintem. Ahogy elhatároztátok, és ultimátumot adtatok neki, fél perc alatt inkább mentetek tovább, mert jaj makacs lett.

2022. júl. 5. 04:01
 7/20 anonim ***** válasza:
27%
Pszichológus vagy pszichiáter kell. De leginkább nektek szülőknek valami segítség mert ha problémája is van a gyereknek akkor is a fejetekre nőtt. Én az 5 éves lányommal küzdök hogy tudjon wczni máshol, neki komoly félelme is van, de én nem engedek neki, mert akkor sose fog enyhülni a probléma. Nem körülötte forog a világ, ezt meg kell tanulni. Ha nincs pszichiátriai baja, autizmus vagy hasonló akkor simán bekeményítenék a gyereknél a helyetekben. Egyszer kétszer bepisil, aztán felfogja hogy nem fáj máshol pisilni. És 3 percet ki lehet bírni, hogy ne legyen annyira kellemetlen.
2022. júl. 5. 05:55
 8/20 anonim ***** válasza:
84%
Mondjuk ne forogjon körülötte a világ. A mekiben pont ügyelnek a tisztasagra.
2022. júl. 5. 06:32
 9/20 anonim ***** válasza:
30%

Trollkérdés.

Egy ilyen "probléma" nem kamaszkorban jön elő. Addig pedig 1000-szer megmutatja a szülő, hogy hogy kell a kevésbé higiénikus mellékhelyiséget használni úgy, hogy ne kapjon el semmit.

2022. júl. 5. 07:11
 10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazatok van! Az én hibám, mert nem vagyok elég határozott. Csak szegényt úgy sajnálom. "Pszichológus vagy pszichiáter kell. De leginkább nektek szülőknek valami segítség" Ez igaz, fel fogok keresni egyet.
2022. júl. 5. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!