A kamasz fiam nem akar nyilvános helyen pisilni, mit tegyünk?
Azt mondja a nyilvános wc gusztustalan állapotban van, ki tudja ki járt előtte ott, mit fogdosott össze. Fánál nem akarja csinálni, azt mondja ő nem egy kutya hogy fákat pisiljen le.
Ha nyaralunk a szállodában és a rokonoknál hajlandó pisilni. Vendégsében is elmegy saját magától pisilni.
Túráknál, rendezvényeken vagy hosszabb kocsiutaknál inkább órákig visszatartja és sietni kell vele haza vagy a hotelbe.
Tegnap mentünk haza és meg akartunk állni a Mekinél vacsorázni de annyira kellett pisilnie és annyira nem akart a Mekiben pisilni hogy először haza kellett mennünk, leraktuk a ház előtt és utána visszamentünk a Mekibe. Azt se tudta kivárni hogy elvitelre kérjük az ételt a kocsiból az ablaknál. Azt mondta nem fogja kibírni és nem akar bepisilni.
Balesete nem szokott lenni, szerencsére mindig időben hazaérünk vele.
Próbálkoztunk szigorral de mérges lett. Mondtuk neki a pihenőnél hogy addig nem megyünk tovább amíg nem pisil de makacs volt.
Nem tisztaságmániás otthon, nem is rendetlen.
Miért lettem nullára pontozva? Én sem szeretem a nyilvános wcket, viszont vészhelyzet esetén elmegyek, ha nincs, akkor elintézem a bokorban - és szerintem egy normális ember így csinálja. Még a kórházban látogatás után is elmentem nőként, pedig ott tényleg a levegőt is vissza kellett tartanom, de dönthettem, hogy vagy ez vagy bemegy. Meg azért egy gyorséttermi wc nem úgy néz ki mint például egy elhagyatott, sosem takarított nyilvános wc, ahol a deszka a kagyló mellett hever kettétörve. És azt se felejtsük el, hogy nem mindegyik nyilvános wc néz így ki.
Szóval ha a helyzet úgy kívánja, elmegy az ember ott ahol éppen tud, és igen, már az egész szituáció nevetséges. Állandóan hazaszaladnak a tizenéves fiút megpisiltetni...
Mi lesz a gyerekkel ha majd, teszem azt, üzleti útra kell mennie? Pelenkában megy? :D
Mondom, ha tényleg nagyon kell neki, nincs az a tizenéves aki ne menne automatikusan az első útbaeső wcre. Ha meg bemegy neki akkor megtanulja, hogy legközelebb menjen akkor amikor van rá lehetősége.
Próbálkoztunk szigorral de mérges lett. Mondtuk neki a pihenőnél hogy addig nem megyünk tovább amíg nem pisil de makacs volt.
Itt a probléma szerintem. Ahogy elhatároztátok, és ultimátumot adtatok neki, fél perc alatt inkább mentetek tovább, mert jaj makacs lett.
Trollkérdés.
Egy ilyen "probléma" nem kamaszkorban jön elő. Addig pedig 1000-szer megmutatja a szülő, hogy hogy kell a kevésbé higiénikus mellékhelyiséget használni úgy, hogy ne kapjon el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!