Ahol nincs nyilvános wc hova pisilteted a gyereket?
Pl játszótér, tengerparti strand..
Voltunk strandon, ahol 500 méter a legközelebbi wc, nyilvan napközben többször eljön velünk, kérdezzük kell e, de nem mindig. Egyszer egy fa tövébes pisilt a fűre és egy nő furán nézett ránk, de akkor már nagyon kellett neki, nem bírta volna ki az 500 méter sétát.
Honnan tudjátok meddig bírja tartani a gyerek?
Ha szobatiszta kibírja, ha nem, úgyis pelenka van rajta.
Ha nincs nyilvános wc akkor visszatartja, ha 1 óráig kell akkor 1 óráig
Sehonnan. Ha kell neki, akkor kell. És ha nincs közelben vécé, akkor valahogy meg kell oldani.
Inkább a gyerekem érdekeit nézem és nem azt, hogy ki néz ránk furán.
Egy 3 éves gyerek hol tartaná vissza egy óráig? Nem szeretem kint pisiltetni őket, ha tudunk hazajövünk vagy bemegyünk valahová és iszunk egy baracklevet, de ahol nincs semmi, marad a bokor.
Nemrég olvastam cikket, hogy mennyire rossz a bokor, belelép más, megcsípi a darázs, stb. és vegyünk mobilbilit kidobható zacskóval. Ilyet se láttam még senkinél. Tegyenek ki toi-toit és legyen több nyilvános wc, akkor nekem se kellene órákig visszatartani.
Szabadban is lehet kulturáltan. Az nekem is durva, amikor a napozók között pisiltetik a gyereket, aztán más meg oda fekszik.
De ha elvonultok, az szerintem rendben van.
1# ezek gyerekek nem tevék bakker …
Én se tudom sokáig visszatartani nem hogy egy gyerek.
Nem vagyunk egyformák…
Sőt arról ne us beszéljünk, hogy felnőtt emberek inkább beleh*gyoznak a vízbe, de ha a gyerek kimegy és bokorban pisil az gáz?! Vagy ha egy kutya lepisil valamit az se baj persze.. na mindegy mindenesetre ez elég szadista megnyilvánulás volt már ne is haragudj.
6# egyetértek!
Ha menni kell menni kell, és ha nincs más lehetőség akkor ki kell hozni a legtöbbet.. csak ne közönség előtt 😃
500 méter elég rövid táv. Ilyen távon biztos, hogy nem pisiltetném nyilvánosan.
Nagyobbik gyerekem most lesz 7 és soha nem kellett még nyilvánosan leguggolnia. Mindig kibírta a legközelebbi mosdóig. Még akkor is, amikor én nem. Pl: túrázás közben: ő "levitte" a hegyről, én mentem a bokorba 🤣
Egyébként kezdetben hordtuk a mobil bilit mindenhova, de sose kellett.
Ez szerintem jó megoldás, ha nyilvánosan kell. A minap a játszótéren láttam egy apukát biliztetni a gyereket.
A kisebbikem februárban lett szobatiszta. Vele se kellett eddig sehova szaladnunk, pedig járunk mindenfelé. Állatkert, strand...
Tengerpartra most megyünk. Oda szerintem viszünk bilit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!