Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Dió nagyságú pukli a homlokán,...

Dió nagyságú pukli a homlokán, esés miatt.... Mindenképp szükséges orvoshoz vinni? Járt igy valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kisfiam 4 éves, tolta a kis kocsit a járdán kicsit futva, és el esett és pont a fejére esett, nagyon sírt, egy pukli jött ki a homlokán, és horzsolás is lett rajta.

Ez kB 1.5 órája történt, azóta nincs semmi baja hálistennek.

Nem szédül, nincs hanyingere, jó kedve van, játszik, evett is már azóta

A pukli egy picikét lejjebb ment, de nem sokat, jegeltem neki.

Lehet még baja??

tegnap 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Ha 24 órán belül sem változik semmi, akkor nem lesz baj. Figyeld a hangulatát, lesz- fejfájása, hányinger, hányás.
tegnap 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
24 órán át érdemes figyelni, ha hány, aluszékony, akkor orvos. Mi amúgy nem rohangáltunk puklival ügyeletre, csak figyeltük.
tegnap 15:10
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

Nem a puklitól függ. Figyeld amiket leírtak, ha nincs tünet, nem kell bevinni.

Ezt a pdf-et nagyon ajánlom, az esés a 145. oldalon van a színes táblázatos részben:

[link]

tegnap 15:34
 4/8 A kérdező kommentje:
És ha ne adj isten belső vérzése lenne akkor lenne valami tünete?
tegnap 16:14
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

Vidd be én bevinnèm.

Mi is jártunk így,bevittük

tegnap 16:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem a lányom a csempezett falnak rohant neki másfél évesen, teljes erejéből

Óriás puklija lett.

Figyeltem őt ket-harom napig, de semmi gond nem volt

Nem rohantam vele sehova.

tegnap 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Biztos bevinném azonnal! Inkább egy felesleges röntgen, mint holnap félájultan vinnéd a kórházba, belső sérülések miatt! Azok 24-48 óra múlva is jelentkezhetnek!
tegnap 22:35
 8/8 A kérdező kommentje:

El vittem, mert vagy 3x mondta hogy hanyingere van, de kB csak fél percig volt hanyingere, utána ivott és jobb is volt.

Csináltak neki röntgent, minden rendbe hálistennek! 🙏

ma 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!