úszásnál a víz alatti lebukás mindenképp szükséges? Engem gyerekkoromban nem kínzott ezzel az oktató
nem akarok akadékoskodni, így nem is tudom kérhetem e, hogy ne így oktassák. a nagyoknál látom, deszkán is úgy tanítják őket, hogy minden lábtempónál lebukunk-feljövünk
lehet rossz uszodába hordom?
Ez nem kinzas, tudod te, hogy kell uszni ?
Ahogy az elso is irja, amit a mamikak csinalnak a strandon, hogy ne legyen vizes a hajuk annak nem sok koze van az uszashoz.
SZMK anyuka vagy?
Ha nem, akkor húzzál bele!!
Van akinek a füle/szeme nem bírja a klórt.
Amúgy a hatékony úszáshoz kell. Én is utálom pff a dauerom lol
mi anno enélkül tanultunk úszni(iskolával)pl a mellúszást, pillangót, háton gyors úszást. a hason gyors úszás később jött, ahhoz sem voltak olyan "alapok" előtte, hogy most merülgetünk először..
a gyermekben amúgy is van önvédelmi reflex, pl vízbe ugrásnál, süllyedésnél levegőt visszatart, fúj.
a spontán merülést nem is érti, nem is tudja mikor jön, így nem is számít, nem is készül rá, és nyel. és igazából ennek én sem látom értelmét, mert gyorsúszásnál még világos, 3 tempo és levegővétel, megint 3 csapás és levegő, de ez ami itt megy kisgyerekoktatáson, nézni is rossz...
Most pont én beszélek, aki vízbe fullad, ha 10 csapást kell úsznia "szabályosan" (sajnos ez komoly, egyszerűen nem tudok normálisan levegőt venni), de hol tanultál te pillangózni úgy, hogy nem merítetted be a fejed a vízbe? A háton gyorsúszást pedig hátúszásnak hívják. Na én csak úgy tudok, meg "dajerosmamis" mellúszásban :)
De tényleg, ne aggódj, az ilyen kripliken kívül, mint én, a gyerekek tökéletesen meg tudnak tanulni úszni, helyesen levegőt venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!