Gyermek kereszteléskor mind két szülő beleegyezése szükséges?
1-es:
Elárulok egy titkot: nem mindenki katolikus ám aki templomban házasodik, sőt van aki nem is házasodik templomban és úgy vállal gyereket!
"ad 1: Mertem feltételezni, hogy a kérdező mivel felekezetet nem írt, ezért a magyarországi legnagyobb egyházhoz tartozik. ad 2: mertem feltételezni, hogy a kérdező HÍVŐ katolikus"
És ezt mi alapján feltételezted? Hahó, nem csak katolikusok szokták keresztelni a gyerekeiket, van még egy jó néhány felekezet az országban. Mi lenne, ha akadékoskodás helyett egyszerűen csak elismernéd, hogy hülyén fogalmaztál? Hm?
Kérdező: Amikor a fiam meg lett keresztelve, olyannyira különélő szülők voltunk az apjával, hogy azt sem tudtam, hol van, olyan szuper jól eltűnt. Senki nem kérte a beleegyezését. Természetesen kérdezték, hogy az apukával mi van, én meg elmondtam, hogy ismeretlen helyen tartózkodik, ezzel le is volt tudva a dolog.
Ismerőseim különváltak,uj férfival összeállt a nő,akivel nem volt még házas,született közös gyerekük.
Az első gyereket és a közöset is megkeresztelték,ugy hogyz első gyerek apja nem is tudott róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!