Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyermek kereszteléskor mind...

Gyermek kereszteléskor mind két szülő beleegyezése szükséges?

Figyelt kérdés
Külön élő szülők esetén?

2015. júl. 28. 19:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%
A kérdésről inkább én is eltűnök, ha még nekem akarnád mondani a magadét, mert nem vagyok kíváncsi rá.. A kérdezőnek már válaszoltam.
2015. júl. 29. 17:23
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

"8-as, hát nem csodálom, hogy eltűnt... Kötekedni pontosan te kötekedtél, ahelyett, hogy a válaszra válaszoltál volna. S ha már sértegetsz is a kötözködés mellé, akkor nem én vagyok a primitív... A pontozásból csak annyit látom, hogy sikerült egyes fanatikus hívők, szektások hamis önérzetét megsértenem, mert a legnagyobb magyarországi egyházra vonatkoztattam a kérdést."

1. Szerintem neked ahhoz semmi közöd az ég világon, hogy miért nem éltem együtt a fiam apjával, de minden esetre jó nagy tahó vagy ezzel a megnyilvánulásoddal. Kár, hogy észre sem veszed magad.

2. Nem kötekedtem, csak zavart a fogalomzavarod.

3. A KÉRDÉSRE (nem a válaszra - tudom, most is csak kötekszem) válaszoltam, az már a te bajod, hogy nem olvastad, csak azokat a részeket, amik segítségével személyeskedni tudsz.

4. Fanatikus hívőnek még sosem tartott senki, te viszont egyre inkább annak tűnsz. Evangélikusként szektásnak sem gondolom magam, de ha szerinted mindenki az, aki veled nem ért egyet, hát az elég sokat elárul rólad. Így már értem, hogy nálad miért a saját felekezeted az alapértelmezett, hiszen számodra mindenki más szektás.

5. Ragozhatod még amíg akarod ezt a legnagyobb magyarországi egyház dolgot, de jól már nem fogsz belőle kijönni. Továbbra is fenntartom a kérdésem: nem lett volna egyszerűbb felvállalni, hogy rosszul fogalmaztál? Vagy hogy bocs, magadból indultál ki, és még nem is hallottál róla, hogy vannak más felekezetek is? Ez olyan, mintha mindenkiről azt feltételeznéd ismeretlenül, hogy budapesti, mert az a legnagyobb magyar város. Ez kb. pont olyan hülyeség, mint amit most te csinálsz.

2015. júl. 29. 17:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Megkerestem újra ezt a kérdést. Két dolgot hozzá, csak elhatározás kérdése volt. Semmilyen további hozzászólást nem olvasok el ezzel a kérdéssel kapcsolatban, úgyhogy fogalmam sincs, hogy még milyen válaszok érkeztek. Tikki nevű üzenetet küldőnek: sejtettem, hogy olyan fajta erőszakos, agresszív emberről van szó, aki nem bírja az egyenes, őszinte beszédet és üzenetben fog molesztálni. Már vártam, hogy lesz üzenet, a kérdést néztem csak meg és máris törölve és letiltva lett. Ha másokat akarsz passzióból, ráérősségből idegesíteni, válassz valakit a személyes környezetedből, csak ne csodálkozz, hogy majd el fog az is tűnni. Nálam le vagy tiltva.
2015. júl. 29. 19:50
 14/16 anonim ***** válasza:
A kérdezőtől pedig bocsánatot kérek, de nem én kezdtem, viszont én már rég befejeztem.
2015. júl. 29. 19:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Nagyokos, csak leírtam üzenetben ugyanazt, amit itt, tekintve, hogy te kijelentetted, hogy már nem olvasod. De úgysem bírod megállni :D Ennyit az erőszakosságról, te kis szemellenzős :)
2015. júl. 29. 20:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Hogyha a szülők eggyütt élnek, akkor mindkét szülő beleegyezése szükséges.
2017. nov. 12. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!