Gyermek kereszteléskor mind két szülő beleegyezése szükséges?
"8-as, hát nem csodálom, hogy eltűnt... Kötekedni pontosan te kötekedtél, ahelyett, hogy a válaszra válaszoltál volna. S ha már sértegetsz is a kötözködés mellé, akkor nem én vagyok a primitív... A pontozásból csak annyit látom, hogy sikerült egyes fanatikus hívők, szektások hamis önérzetét megsértenem, mert a legnagyobb magyarországi egyházra vonatkoztattam a kérdést."
1. Szerintem neked ahhoz semmi közöd az ég világon, hogy miért nem éltem együtt a fiam apjával, de minden esetre jó nagy tahó vagy ezzel a megnyilvánulásoddal. Kár, hogy észre sem veszed magad.
2. Nem kötekedtem, csak zavart a fogalomzavarod.
3. A KÉRDÉSRE (nem a válaszra - tudom, most is csak kötekszem) válaszoltam, az már a te bajod, hogy nem olvastad, csak azokat a részeket, amik segítségével személyeskedni tudsz.
4. Fanatikus hívőnek még sosem tartott senki, te viszont egyre inkább annak tűnsz. Evangélikusként szektásnak sem gondolom magam, de ha szerinted mindenki az, aki veled nem ért egyet, hát az elég sokat elárul rólad. Így már értem, hogy nálad miért a saját felekezeted az alapértelmezett, hiszen számodra mindenki más szektás.
5. Ragozhatod még amíg akarod ezt a legnagyobb magyarországi egyház dolgot, de jól már nem fogsz belőle kijönni. Továbbra is fenntartom a kérdésem: nem lett volna egyszerűbb felvállalni, hogy rosszul fogalmaztál? Vagy hogy bocs, magadból indultál ki, és még nem is hallottál róla, hogy vannak más felekezetek is? Ez olyan, mintha mindenkiről azt feltételeznéd ismeretlenül, hogy budapesti, mert az a legnagyobb magyar város. Ez kb. pont olyan hülyeség, mint amit most te csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!