Szükséges egy 2 éves egészséges gyereknek sókamra? Egyáltalán mire jó? Anyósom mindenképpen vinni akarja a fiamat.
Nem szükséges,de nem is árt egy ilyen,van olyan ovi is,ahol már alakítottak ki ilyet
Tiszta levegő,tisztítja,tágítja a tüdőt,az orrnyálkahártyát.
Légúti betegségekre és talán megelőzésre is.
Úgy tudom, egészségeseknek nem árt.
Van olyan ovi, ahol van sószoba.
Ja bocsánat, nem tudom miért írtam 2 évest, 15 hónapos a fiam. Tesóm lánya 2 éves :) A rohanás, hiába.
Igen, ovikban én is hallottam, de a gyerek még böcsibe sem jár.
Szerintem sem szükséges, de biztos nem fog ártani neki. Alégutakat tisztítja. Nem véletlenül olyan népszerűek a tengeri sós vizes sprék.
A mi kerületünkben (Bp. 22.) minden bölcsiben van sószoba, ahova őszi-téli időszakban hetente egyszer viszik a gyerkekek.
Ha náthás volt a lányom, akkor én még egyszer délután mentem vele hetente. 20-25 percre nálunk 4-5 között vihette a szülő még plusszban a bölcsiben.
A fiam minden télen bronchitises, így járunk só"barlangba" felsétálunk. Jót tesz neki, mert tisztítja a tüdejét, hamarabb rendbe jön kevesebb gyógyszerrel, és nem annyira dől ki, mint nélküle.
Amikor a férjem lemegy, ő erős bagós, hát netudjátok meg miket krákog fel:S olyankor 2nap nem tud rágyújtani, van ideje tisztulni.
Mi holnap is megyünk hármasban, a kicsik majd eldömpereznek a sóval, meg babadalokat hallgatunk, ránkfér, taknyosak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!