Boxer kiskutyát szeretnék venni. Mindenképpen kan jöhet csak szóba.1-2 jó tanácsot szeretnék kérni, akiknek nagyobb tapasztalatuk van ebben. Mire figyeljek oda a kiválasztásnál? És hogyan neveljem, hogy szép, egészséges és okos kutya legyen belőle.
Ajánlom neked Veress István: Német boxer című könyvét. Szerintem nagyon jó,leír minden hasznos tudnivalót a fajtáról. Én is megrendeltem,mikor haza vittem a boxos jövevényt...:)
A kiválasztásról nem tudok mit javasolni,mert mi menhelyről hoztuk és ő volt a legidiótább...egyből megfogott!:)
Az biztos,hogy egy energia bomba,imád sétálni,kirándulni(igaz melyik nem) és ha játék van le sem lehet lőni! Ja,és 10 perc alatt kipiheni magát és jöhet a következő menet.
(A miénk)Nagyon ragaszkodó,állandóan a seggünkben van,szereti felkutatni a föld alatt élő állatokat,szóval nálunk a kertnek esztétikájának annyi...:)
Hihetetlenül okos kutya,szinte elsőre megtanul mindent,bár mindeközben makacs is,ha nincs kedve,akkor nincs kedve és kész! És szerintem pont ezért egyéniség!
Én imádom úgy ahogy van! Ha rossz kedvem van,csak rá nézek arra a gyűrött,"ronda",bohóc fejére és már csak azt veszem észre,hogy vigyorgok.
Nagyon fogod szeretni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!