Anyukák ti hogyan oldjátok meg, hogy ne szakadjon ki a kisgyerek ruhája az iskolában?
Minden ruha kiszakad, a leggingset egyszer viseli a 8 évesem és ahogy hazajön millió lyuk van a hátsó felén, kuka.
Ha mackoban viszem, akkor játék közben a térde szakad ki.
Mindig normális markánsabb ruhában járattam a gyereket, de képtelenség állandóan vadiúj ruhákat venni, egy mackó 3-6 ezer Ft között van, magas növésű emiatt nem tudok venni neki olcsó sinsay ruhákat, mert nem mennek rá.
Szóval végül elkezdtem mondhatni topisabb ruhába járatni a lányomat, és ez nem tetszett a tanító néninek, valamint hosszú göndör haja van és megkaptuk, hogy a testi ápoltsága rendezetlen a gyerkőcnek.
Szeretném rendezetten végig csinálni a következő évet, de nincs már több gondolatom mit kéne tennem. Nektek van ötletetek?
Itt szerintem is a gyerekkel kell kezdeni. A székét meg kell nézni a kiálló szög vagy csavar miatt, az udvaron meg jobban kéne figyelnie.
A haját viszont ő maga szedi szét, ami nem jó. Ha beígéred, hogy levágatod, akkor tedd is meg. Én is nehezen vettem rá, hogy az iskolában már figyelnie kell erre. Nem figyelt, zavarta a hosszú haja, a felére vágtuk le. Így is bőven hátközépig ér és minden nap befonom, de ennél hoszzabbra jó sokáig nem hagyjuk neki, mert nem tudja kezelni. A lányodnak minimum hajpántot kéne viselnie, ha zavarja a csat.
Fiam anno zokniban focizott az udvaron, vagy épp a legújabb cipőjében...de ott gyorsan be is tiltották a kinti focizást.
Lányom a cipőit amortizálja gyorsan le... Hiába mondom, hogy nem kap másikat....
Szóval vannak ilyen gyerekek. Ugri-bugri kellő figyelem nélkül...
Amúgy sni-s. Figyelemzavaros, súlyos tanulási nehézséggel.
24 válaszolo mėg a sni figyelemzavaros fiam sem csinált ilyet ja és szemüveges.
lányom ugri bugri volt még sem tete tönkre a ruháit.
Köszi 28-as!
Ám a fiam nem sni-s mégis csinált ilyet. (Most már 17 éves)
Sni-s a lányom. Lehet, hogy nem volt egyértelmű.
8 éves a lányom. Még sose szakadt el ruhája a suliban. Mondjuk nem is leggingse van, hanem normális bõségû rövidnadrágjai.
Az ilyen feszülõs cuccok valószinûleg könnyebben szakadnak vagy kopnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!