A kisgyereketek kenegette már a kakit a falra? Hogyan reagáltatok erre?
Tegnap a kétéves lányom megcsinálta. Betipegett a nappaliba tele pelussal és minden előjel nélkül belenyúlt hátul a pelenkájába, kihúzta a kezét egy adag kakival megspékelve és elkezdte mázolni vele a falat.
Kb. köpni-nyelni nem tudtam, párom gyorsan elvitte lemosni a kezét én pedig rendbe tenni a falat.
Sokat nem tudsz tenni, max nevetni rajta. Alap ösztön a főemlősöknél. Én az állatkertben is láttam ahogy az orángután beletojik a kezébe majd keni fel a falra, egy részét meg nekidobja egy fa törzsének.
Egy kétéves gyerek kb. annyira okos, mint egy emberszabású majom és az ösztönei is jobban meg vannak még.
1, nevess, legalább máskor is szórakoztatni akar majd vele.
Kérdező, az emberszabású szintjén az egyes válaszoló van. Kétéves simán megérti, hogy ezt nem szabad.
Soha nem csinálta egyik gyerekem sem.
Az #1-e válaszoló magából indul ki, hogy olyan mint egy majom, pont annyira okos is, és valószínűleg tiszta szar otthon a fal nála, mivel ennyi ésszel még mindig kenegeti maga alól a fekaliat a falra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!