Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kisgyereketek kenegette már...

A kisgyereketek kenegette már a kakit a falra? Hogyan reagáltatok erre?

Figyelt kérdés

Tegnap a kétéves lányom megcsinálta. Betipegett a nappaliba tele pelussal és minden előjel nélkül belenyúlt hátul a pelenkájába, kihúzta a kezét egy adag kakival megspékelve és elkezdte mázolni vele a falat.

Kb. köpni-nyelni nem tudtam, párom gyorsan elvitte lemosni a kezét én pedig rendbe tenni a falat.

jún. 27. 14:04
 1/9 anonim ***** válasza:
20%

Sokat nem tudsz tenni, max nevetni rajta. Alap ösztön a főemlősöknél. Én az állatkertben is láttam ahogy az orángután beletojik a kezébe majd keni fel a falra, egy részét meg nekidobja egy fa törzsének.

Egy kétéves gyerek kb. annyira okos, mint egy emberszabású majom és az ösztönei is jobban meg vannak még.

jún. 27. 14:08
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

1, nevess, legalább máskor is szórakoztatni akar majd vele.

Kérdező, az emberszabású szintjén az egyes válaszoló van. Kétéves simán megérti, hogy ezt nem szabad.

jún. 27. 14:10
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Egy 3 éves cigány kisfiú az oviban. Ott dolgoztam. Nem törölte ki a fenekét,nem is szólt senkinek, hanem kikente a mosdót,és úgy jött be lefeküdni az ágyába kakis kezekkel. Érezte az óvónő, hogy valami nagyon büdös. A gyerek volt az...
jún. 27. 14:28
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Soha nem csinálta egyik gyerekem sem.

Az #1-e válaszoló magából indul ki, hogy olyan mint egy majom, pont annyira okos is, és valószínűleg tiszta szar otthon a fal nála, mivel ennyi ésszel még mindig kenegeti maga alól a fekaliat a falra.

jún. 27. 14:37
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Az egyik barátnőm gyerekének volt ilyen benti műanyag csúszda, azt kente ki, kb 2 éves volt.
jún. 27. 15:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A falra nem, csak magára
jún. 27. 18:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A mi gyerekünk még nem csinált ilyet 2 év 8 hónapos, most lett szobatiszta . Az apja kiskorában a szőnyegbe kente a pelus tartalmát.
jún. 28. 13:16
 8/9 Menőcsajszi72 ***** válasza:
Én anno a szőnyegre szartam :D
júl. 13. 23:50
 9/9 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon erős pszichés zavarnak a tünete ez. Olvass utána..
okt. 9. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!