Rossz anya vagyok a pelenka leszoktatás miatt?
Anyóst helyre kellene tenni. Az éjszakai ágytisztaságért egy hormon felelős, aminek 5-6 éves korig kell megjelennie.
(Auti lányom egyébként 3 év 8 hónaposan lett nappalra és 3 év 11 hónaposan éjszakára szobatiszta és tapsikoltam boldogságomban)
A nagyobbik auti fiunk 5 évesen lett teljesen szobatiszta és ágytiszta. A kicsi, szintén auti, 1,5 évesen lett ágytiszta és 7 évesen szobatiszta. Pelenkásan kezdte a sulit, félévre ő kérte, hogy már nem kell, mert ő már nagy! Nagyon büszke vagyok rá!
A barátnőm auti és középsúlyos ért. fogy. fia 11 évesen lett szobatiszta. Megünnepeltük, hogy milyen ügyes. Azóta már 13 és éjszakára sem kell már a pelus és ez hatalmas fejlődés ám!
Anyósodat tegye helyre a férjed. Teljesen normál fejlődésmenetű gyerekeknél is lehet nehéz a szobatisztaság kialakulasa, ahol pedig idegrendszeri probléma van, ott méginkább! Minek versenyezni meg stresszelni ezzel? Inkább örüljetek neki, hogy milyen ügyes és milyen szépen halad a lányotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!