Pelenka leszoktatásról van olyan könyv, ami nektek segített?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 19. 14:24
1/7 anonim válasza:
Szia!
Nem saját tapasztalat, de van egy kisgyerekes ismerősöm, aki a középső gyerekét 1 éves korába "ec" technikával bilire szoktatta. Ő mondta, hogy nem lehet minden babát/kisgyereket ezzel nevelni, nála is csak a legkisebbnél működött.
De az ec ezzel is foglalkozik.
2/7 anonim válasza:
1 évesen még korai leszoktatni a pelenkáról. Ilyenkor a gyerekek többsége épphogy járni megtanul, meg elkezd esetleg beszélni. Olyan két-két és fél éves kora körül lehet elkezdeni bilire szoktatni egy gyereket. Egy évesen még nem tudja visszatartani, amit vissza kell, mert ezek az izmok még nem fejlődnek ki addigra. Az ismerősöd egy idióta!
3/7 anonim válasza:
Én legalább 4 féle könyvet beszereztem könyvtárból v vettem v kaptuk.
Ez semmit sem segitett. Akkor lett szobatiszta amikor megérett ra. Arra jó volt h ismeretet adjon neki.
4/7 anonim válasza:
Pá-pá pelus! A könyv is segitett, de az idő oldotta meg.
5/7 anonim válasza:
#2 hát ha ekkora ellenérzést valtott ki belőled egy ismeretlen nő, ismeretlen gyerekének a története, akkor hajlok arra, hogy inkább egy zseni (de leginkább a gyerek).
6/7 anonim válasza:
Ez nagyon jó volt: [link]
De hozzá kell tennem, hogy csak akkor vettük elő, amikor először a wc-be pisilt önszántából (2 héttel a 3. szülinapja után).
7/7 anonim válasza:
Éjszakára vagy nappalra? Lány vagy fiú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!