Mi volt a kedvenc meséskönyvetek gyerekkorban, amikor még nem tudtatok olvasni?
Figyelt kérdés
Max 2őt írjatok, ne többet. Verses meséskönyv is lehet végülis, nem csak mesés. No és ki olvasott fel belőle?2021. márc. 16. 09:41
1/36 anonim válasza:
Senki nem olvasott nekem, úgyhogy nem volt
2/36 anonim válasza:
pinokkió és bármelyik bogyó és babóca :)
3/36 anonim válasza:
Nem emlékszem kedvenc mesekönyvre. Szüleim diavetítéseket csináltak esténként nekünk, egy mese volt olyan 20-25 kocka, ugye kockánként egy kép és alatta a szöveg, amit ők olvastak fel.
4/36 anonim válasza:
Márti erdei sétája.
Andersen nagy mesekönyv.
Anyukám olvasta őket.
Előbbit már én olvasom a lányomnak, utóbbit még nem találtam meg a cuccaink között.
5/36 anonim válasza:
Gazdag Erzsi: Mesebolt. Dédmamámtól kaptam a 4. születésnapomra, mai napig megvan és most is szívesen nézegetem. Anya olvasott fel.
6/36 anonim válasza:
Bálint Ágnes: Cimborák.
Anyukám olvasta fel.
7/36 D-Mano válasza:
10/36 anonim válasza:
Oroszlánkirály,és a 101 kiskutya. Aztán elég hamar megtanultam olvasni, így már magamnak is sokat olvastam. ☺️ 26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!