Érdemes beszerezni egyet pluszban a kedvenc játékból?
Ha nehéz veszerezni, akkor jó ha van
Nálunk pont egy ikeás “tucat” a kedvenc
Mi anno egy ruházati boltban vásároltunk szundikendőt a kislányomnak, 999 forintért. Sajnos csak egyet vettünk, akkor még nem tudtuk, hogy ennyire imádni fogja. Sajnos most már nem kapható, interneten csak egy helyen találtam olyant, 3999 forintért. (Plusz szállítási költség) Persze rendeltem belőle, hogy legyen, ha kell.
Szóval én azt mondom, hogy megéri venni belőle. :) :)
Csak akkor éri meg, ha naponta cserélgeted nála, így egyformán "érnek el"
Hiába nyúz mondjuk 2 évig valamit, ha elveszik pl az új nem fogja kárpótolni, mert az nem AZ, hiába voltak eredetileg egyformák
1 nem gyerek hanem a kutyám. Ikeas patkány a kedvence. Beszüntették....
Kérdező. A gyerekem kedvence a Pic-en kapott polip. Barátnőmmel horgoltattam plusz kettő ugyanolyat. Szerintem érdemes. Pl ha ottfelejtjuk valamelyik mamánál legyen másik. Mind a három használatban van, ugyanúgy kopik. Plusz így mosni is könnyű. Nincs a harc hogy nem akarja ideadni.
A nagyobb lányom a babakori takaróját választotta kedvencnek. Mikor már veszélyes volt, hogy mászkál vele (megbotlás miatt) 4 részre vágtam. Amikor meglátta, megszagolta a kicsit és elfogadta. Azóta is ez az Isten. Vittünk be egy negyedet az oviba is, hogy ne kelljen hurcolni. Szerencsére ahhoz nem ragaszkodik, hogy egyformán nyúzottak legyenek.
A kicsi egy baromira túlárazott MamasPapas nyusziba "szeretett bele", amiből akkor se vennék kettőt, ha vasvillával forgatnám itthon a pénzt (már nem is kapható), úgyhogy itthon választott egy plüsst, ami az oviban van vele, a nyuszi meg itthon marad.
Gyereke válogatja, hogy kell e kettő vagy meggyőzhető más megoldással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!