Mi volt a kedvenc meséskönyvetek gyerekkorban, amikor még nem tudtatok olvasni?
Figyelt kérdés
Max 2őt írjatok, ne többet. Verses meséskönyv is lehet végülis, nem csak mesés. No és ki olvasott fel belőle?2021. márc. 16. 09:41
31/36 anonim válasza:
30!
Nekem sem volt sosem meseolvasás, de valahogy nem is igényeltem. Pedig nagyon szerettek a szüleim, mindent megadtak, de ez kimaradt.
32/36 anonim válasza:
Tesz-Vesz Város és Szutyejev: Vidám mesék
33/36 anonim válasza:
34/36 anonim válasza:
Akkor már azért nagyobb voltam, de a legkedvesebb emlékem, mikor Apukám a Fekete István: Ballagó idő c. könyvéből olvasott fel viccesebb részeket. :)
Persze meséket is mindig hallgattam, de ezt nagyon szerettem. :)
35/36 anonim válasza:
Otthon a Mesél az erdő sorozat, imádtam benne a képeket, az volt a kedvencem, ahol az állatok egy libikóka segítségével málnalét préselnek 😊
Nagymamámnál pedig Az erdei házikó.
36/36 anonim válasza:
Ja, és mindenki olvasott nekem, anyukám, apukám, és mindkét nagymamám. Apukám még akkor is, amikor már bőven olvastam magamnak is, mert ő imád felolvasni, előadni, és tényleg tök jó hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!