Van jól bevát tippetek, hogy szabaduljunk meg a pelenkától? Pelenka leszoktatási tippekre lenne sürgősen szükségem!
Nálunk is így volt, nem adtam rá pelenkát!!!
Kakált a bugyiba!!!
Aztán egyszer csak elővette a bilit, elbújt egy sarokba, s onnéttól kezdve bilibe kakil!!!
Levettem róla a pelust és pont.
Nem volt más választási lehetősége.
Egy-két baleset volt, aztán megértette, hogy "ja, sokkal jobb bilibe". 2 éves sem volt ekkor a lányom.
Én a helyedben eltüntetném a pelust, elvitte a cica és kész. Biztos, hogy rájönne a lányod, hogy akkor más megoldást kellene választania, és 3 évesen már elég értelmesnek kell ahhoz lenni, hogy ha dumálsz és dumálsz neki (érvelsz és meggyőzöd), hogy felfogja.
Biztos van gyerek, akinél ki kell várni, hogy leszokjon, de azt hiszem a szülői -kedves és gondoskodó- ösztönzés nélkülözhetetlen.
Szerintem sem szabad erőltetni.
Bár állítólag férjem és sógorom is akkor hagyta abba a bugyiba kakálást, mikor megtudták, hogy így nem mehetnek oviba. Állítólag egyik napról a másikra leszoktak róla...
Lányaimmal nem volt ilyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!