Kérheti a gyerek anyja bíróság útján, hogy szabaduljunk meg a háziállatainktól?
Kistestű kutyánk van és egy cicánk. Az anyukának nem tetszik, hogy a gyerek ruháin 1-1 macskaszőr volt.
Azt mondta egy közös ismerősünknek, hogy bármit megtesz azért, hogy nekünk illetve nekem keresztbe tegyen.
Nem sok információt adtál.
Gondolom te vagy az apa, láthatáskor találkozik a gyerek az állataiddal.
Szerintem max azt tudja elérni, hogy hozzád ne mehessen a gyerek, de csak akkor ha valamilyen egészségügyi problémája van a gyereknek az állatoktól pl allergia.
Azt sehogy nem érheti el ebben a felállásban, hogy elpaterold az állatokat.
Más dolog, hogy nem higiénikus macskát tartani lakásban főleg gyerek mellett. Engem is idegesítene a szőre.
Amikor a párom viszi haza a gyereket, akkor a gyerek elbúcsúzik a cicától (mert imádja), és ahogy ölelgeti, 1-2 szőrszál ott marad a pulcsiján/kabátján.
Egyébként gondosan ügyelek a tisztaságra, nem macskaszőrösek a ruháink vagy a bútorok.
Hát ha valóban ennyiről van szó akkor ez tényleg csak szőrszálhasogatás az anyuka részéről.
Lehet, hogy veled van baja. Sőt. Biztos.
Maximum azt érheti el, hogy egy semleges helyen találkozzon apuka a gyerekkel. De én még ezt sem tartom ebben az esetben elképzelhetőnek.
Nem vagyok ügyvéd, nem tudom, mi az álláspont ebben a témában a jog szerint, de én elképzelhetetlennek tartom, hogy emiatt bármi gond adódna, ha a gyerek nem allergiás az állatszőrre.
Ha ez nem így van, akkor anyuka szerintem bárhogy ugrálhat, nem fog célt érni.
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!