Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha egésznapos programokon...

Ha egésznapos programokon semmit nem eszik a gyerek, kivinnéd igy strandra vagy akárhova?

Figyelt kérdés

Az ingerdús kornyezet miatt nem ül le enni minden fúj meg semmi nem kell, a vizbol alig lehet kiszedni is, és még gyümölcsöt se eszik, örülök hogy legalább akkor iszik és viz legalább van a gyerekben.

Ez bármilyen egesznapos rendezvényre is vonatkozik akárhova is utaznánk a családdal. Ugrálóváras kalandparkos bármik, motorostalálkozók vagy veterán, meccsek versenyek bajnokságok, sátorozós horgászós napok, tehát nem egy felnapos délelőttök csak mint egy máj 1-je, vagy egy este pl aug 20, hanem ahova reggel érkeznénk késő este mennénk csak haza.

Vagy furdaljon kéne engem a lelkiismeret hogy egész hétvégén en nem akarok sehova menni így hogy étlen van a gyerek egésznap? És itthon vagyunk? Es kb mindig?

Mikor kezdi azzal hogy itthon nem akar reggelizni nem kívánja, hát abbol már kezdodik az hogy addig el se indulunk az biztos. Délben ha eszik is, abbol meg csak felnapos progi lenne, de az elotte levo felnapban nekem meg már attol elment a kedvem hogy en 2-3 óra hosszra kimenjek egy tóhoz. Mikor reggeltol estig lett volna es nem az utcasarok végén hogy csak ugy leugrunk meg vissza. Hanem pakolás szervezés utazás minden egyéb.

#programok gyerekkel
2024. jún. 22. 12:18
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Jó nem viszed programozni, de orvoshoz miért nem?
2024. jún. 22. 13:18
 12/35 A kérdező kommentje:

8 én is igy akartam hogy reggel reggeli..hát ő nem. Na en azota vagyok itt szinte "pizsamában" nekem elment a kedvem a naptol be se pakolok igy.

Orvos?

Orvos szerint súlya alkata teljesen rendben van, a gyerekek amugyis esznek amennyi nekik kell, anyuka ne aggódja túl, a gyerek teljesen rendben van.

(Ezen kívül mivel a szívverése miadt is meg voltam ijedve, állandóan érzem mintha "túlpörögne" nagyon gyors és erős(kabátban is mkkor magamhoz öleltem is éreztem)akkor is vittem mindenhova szívuh-ra is. Kiderült hogy szívzörejes. De megint az a van hogy anyuka ne aggódja túl! Ezzel 100 évig is el lehet élni nem okoz gondot semmiben, ez nem betegség.

2024. jún. 22. 13:19
 13/35 anonim ***** válasza:
46%
Mit jelent az, hogy jól táplált? Mennyi idős, hány kiló, hány centi?
2024. jún. 22. 13:26
 14/35 A kérdező kommentje:

146 cm 32 kg 10 éves most

A BMI -je mindig jó volt.

2024. jún. 22. 13:28
 15/35 anonim ***** válasza:
55%

Én nem is szólok nekik még korán reggel se. Szépen reggelizünk, felszívódik a kávémból a koffein és utána mondom, másképp percenként 20, kérdeznének rá mikor megyünk már..

Vacsorára már nagyjából esznek.

Ezért nem maradnék itthon.

2024. jún. 22. 13:31
 16/35 anonim ***** válasza:
55%
Enyémek 7 és 9 évesek, a kisebbik még soványka is.
2024. jún. 22. 13:32
 17/35 A kérdező kommentje:
Ill.már 147/35 a papírján, megnéztem.
2024. jún. 22. 13:32
 18/35 A kérdező kommentje:

15 nekem valahogy a kedvem megy el az egesztol. Holnapra meg még 100km-es ut is van tervezve a holnapi programhoz.

Egesz uton oda vissza se enne, de egesz rendezvény alatt sem.

Nekem ez már olyan nehezemre esik így ez az egész.

A rokonoknak is ugy mondtam a héten(ők is jönnek a rendezvényre), hogy ne vegyék biztosra hogy mennénk 50%, tegnap már azt mondtam hogy én szerintem nem megyek. Csökkent 1%-ra.

Másnap meg már egésznapos tábor. Tehát ha vasárnap holnap "kimerítem", utána az első nap tábort nem tudom hogy bírná hétfőn. Váltás a suli után az is.

2024. jún. 22. 13:35
 19/35 anonim ***** válasza:
80%
Inni iszik házon kívül? Vinnék neki smoothie-t, jó gazdagon. Jól felturbózva felér egy étkezéssel.
2024. jún. 22. 13:59
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Neurológushoz!
2024. jún. 22. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!