Mennyire jellemző manapság, hogy egy lány már 8-9 évesen menstruáljon?
Figyelt kérdés
Ismertek olyat, akinek már ilyen korán megjött az első mensi? Illetve ha igen, volt rendes vérzés is, vagy csak maszatolás?jún. 16. 12:24
1/20 anonim válasza:
9 évest igen. Részleteket nem tudok, abba nem mentünk bele.
2/20 anonim válasza:
Lányomnak két barátnője is 9 évesen kezdett menstrualni
3/20 anonim válasza:
Ez régen is volt, ma is előfordul. Én is kb 9-10 voltam.
Nem vagyunk egyformák. Később is más más mindenkinek.
4/20 anonim válasza:
Elofordul. Nem vagyok egy mai csirke, de anno nalunk is volt mar az osztalyban ilyen.
5/20 anonim válasza:
Szerintem 8 évesen nem, 9-10 már előfordul. Régen is volt ilyen, de nem volt jellemző és szerintem gyakoribbá vált. Az én korosztályom (40-es) 12-13 évesen jött meg először.
6/20 anonim válasza:
Lányom 8, nyár végén lesz 9. 13 lány osztálytársa van, 1 már menstruál kb. fél éve. Ő 8 hónappal fiatalabb is nála, úgyhogy lehet még épp 8 éves se volt mikor megjött.
Magas, ~140 körüli, nem kövér, de nem csontsovány gyerek, aerobikozik versenyszerűen.
Én 39 vagyok. Az én időmben volt gyerek, akinek oviban (!) jött meg. Egy osztálytársamnak 9 évesen. A többségnek meg 11 körül. Én majdnem 13 voltam és ezzel az utolsók között voltam.
7/20 anonim válasza:
Noverem is 8-9 evesen menstrualt.. most 30 eves..
8/20 anonim válasza:
Ismerek én is 9 évest akinek pont egy hete jött meg. Gyerekkori legjobb barátnőm is 9 évesen menstruált. 29N
9/20 anonim válasza:
Nekem 9 évesen jött meg, pedig most vagyok 35. Nekem jött meg először az osztályban, de utána 10-11 évesen hirtelen elég sokmindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!