Illenek kisgyermekedre csillagjegyének jellemzői?
20 hónapos, dackorszakban vagyunk, ilyenkor minden gyerkőc kicsit zizi.
Szerintem majd óvodáskortól fog kirajzolódni a személyiségük, hiszen az érzelmek is akkor differenciálódnak. Akkor tudjuk meg, milyen helyzetre hogyan reagálnak.
Kisfiam 1 éves, oroszlán és bak az aszcendense
Akaratos már most is ,de hogy később mikor kialakul rendesen a személyisége kíváncsi vagyok hogy milyen lesz.
Asztrológia elemző a barátnőm, szerinte az oroszlán a dominánsabb jegy
Így mindenképpen vezető típus lesz a fiam
Én bak vagyok, nyilas aszcendenssel
Nekem közöm nincs a bakokhoz 🤣 1 az egyben nyilas vagyok
Érdekes hogy tényleg mindenkinél más a dominánsabb
Én egyáltalán nem hiszek ezekben, de ismerem a jellemzéseket. Az én gyerekem ikrek. De olyan szinten megfelel a jellemzésnek, hogy szinte hátborzongató.
Én oroszlán vagyok, nálam is szinte ugyanaz volt, mint írták.
Más jegyekből nem találok magamra megfelelőt, max egy darab tulajdonságot, kettőnél többet biztosan nem.
És ami érdekes, hogy eddig csak bak-nyilas jegyűekkel voltam párkapcsolatban, volt, hogy csak fél év után derült ki.. Szóval van valami hátborzongató egybeesés nálunk, de simán lehet a véletlen műve. A gyerekem már nagyobb. Ismerősi körben is emlékszem, 9 éves kor körül volt ez téma, aki szűz jegyű volt, az tipikus szűz volt, a skorpió is(csak akkor még nem tudtuk:), szóval nálunk mindenki magára ismert, annak ellenére, hogy hülyeségnek tartjuk.
Felnőtt korban nem foglalkozunk már annyit magunkkal, hogy vizsgálgassuk, szerintem ez tipikusan tinikorhoz köthető dolog, akkor akarja nagyon felfedezni magát az ember, talán akaratlanul is kialakít olyan tulajdonságokat, mint a csillagjegyeinél olvassa.. "ilyennek kell lennem, akkor ilyen leszek" de persze nem tudatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!