Illenek kisgyermekedre csillagjegyének jellemzői?
Kislányom rák, skorpió aszcendenssel, 4 éves. Abban tipikus rák, hogy nagyon családcentrikus, bújós, érzékeny, a testvére felett anyáskodik, vonzza, és nagyon érdekli a múlt (állandóan kérdezgeti, hogy mi, hogy volt régen). Nagyon igényli a testi kontaktust, mindenkit ölelget, megérint. Sértődékeny, hajlamos az önsajnálatra, ha valami nem úgy sikerül, ahogy akarja. Babaként igazi 'álombaba' volt, ismeretlenek voltak számomra az újdonsult anyukák általános problémái (nem alvás, nehéz altatás, éber éjszakák, nagy sírások).
Aztán megszületett a kisfiam, aki skorpió/ nyilas; s bár még csak baba, de már most teljesen más: sokkal hevesebben reagál mindenre; ha valami nem tetszik, kő, kövön nem marad; alapvetően is hangos; nem mindegy, mit, hogyan csinálok. A játéka is sokkal durvább: csapkod, repül minden.
6-os vagyok .
8: Még nem hallottam születési jegyekről ... De köszi , utána is nézek .
Legyen szép napod !
Ha egy embernek odaadnák, hogy olvassa el mind a 12 csillagjegy jellemzőit és aztán állapítsa meg, hogy a gyerekem melyik, szerintem megállapítaná.
Én is meg tudom tippelni, hogy ki melyik csillagjegyhez tartozik és általában bejön. Igenis van benne igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!