Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Illenek kisgyermekedre csillag...

Illenek kisgyermekedre csillagjegyének jellemzői?

Figyelt kérdés
Hány éves mi a csillagjegye, mik azok a fő tulajdonságok amik jellemzik?
2022. júl. 8. 14:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kislányom rák, skorpió aszcendenssel, 4 éves. Abban tipikus rák, hogy nagyon családcentrikus, bújós, érzékeny, a testvére felett anyáskodik, vonzza, és nagyon érdekli a múlt (állandóan kérdezgeti, hogy mi, hogy volt régen). Nagyon igényli a testi kontaktust, mindenkit ölelget, megérint. Sértődékeny, hajlamos az önsajnálatra, ha valami nem úgy sikerül, ahogy akarja. Babaként igazi 'álombaba' volt, ismeretlenek voltak számomra az újdonsult anyukák általános problémái (nem alvás, nehéz altatás, éber éjszakák, nagy sírások).

Aztán megszületett a kisfiam, aki skorpió/ nyilas; s bár még csak baba, de már most teljesen más: sokkal hevesebben reagál mindenre; ha valami nem tetszik, kő, kövön nem marad; alapvetően is hangos; nem mindegy, mit, hogyan csinálok. A játéka is sokkal durvább: csapkod, repül minden.

2022. júl. 9. 08:50
 12/18 A kérdező kommentje:
11 a rakok hiresen cukik :)
2022. júl. 9. 14:32
 13/18 anonim ***** válasza:
Szűz, skorpió aszcendessel és tökéletesen illik rá minden, amit ezekről a jegyekről írnak.
2022. júl. 9. 23:19
 14/18 A kérdező kommentje:
13 leirnad a legmarkansabb tulajdonsagokat? Az en lanyom is szuz de meg csak 2eves
2022. júl. 10. 07:43
 15/18 anonim ***** válasza:

6-os vagyok .

8: Még nem hallottam születési jegyekről ... De köszi , utána is nézek .

Legyen szép napod !

2022. júl. 10. 09:20
 16/18 anonim ***** válasza:
45%
Azzal tisztában vagytok, hogy a horoszkópok úgy vannak megírva, hogy az kvázi bárkire jellemző lehet, főleg ha még bele is magyarázzátok? Arról nem is beszélve, hogy belevetítitek a gyerekbe ezt a marhaságot, ahelyett, hogy arra nevelnétek, hogy a sorsunkért mi magunk vagyunk felelősek és senkit nem lehet csillagjegyek szerint differenciálni? Szerencsére az emberi természet ennél bonyolultabb.
2022. júl. 13. 12:59
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha egy embernek odaadnák, hogy olvassa el mind a 12 csillagjegy jellemzőit és aztán állapítsa meg, hogy a gyerekem melyik, szerintem megállapítaná.

Én is meg tudom tippelni, hogy ki melyik csillagjegyhez tartozik és általában bejön. Igenis van benne igazság.

2022. aug. 14. 00:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Mindenkire illik a jellemzések kb. 1/12 része.
2022. aug. 14. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!